Menu English

Vacatures februari

Start in februari 2024 met je derdejaarsstage

Welkom bij de online lwg-expo. Start jij in februari 2024 met je derdejaarsstage? Bekijk dan de onderstaande lwg-kraampjes en de bijbehorende vacatures.

Bereid je goed voor en bekijk vanaf 13 november alvast de vacatures en lwg-informatie. De pagina wordt tot aan de live expo op 20 november steeds aangevuld met relevante informatie en vacatures dus houd je favoriete kramen goed in de gaten!

Mini expo 20 november van 13.00 tot 15.00 uur

Bezoek de mini expo

Op maandag 20 november 2023 vindt tussen 13.00 en 15.00 uur de mini lwg-expo plaats; alle leerwerkgemeenschappen staan in het atrium, op de begane grond van Museumpark. Bereid je van tevoren goed voor en benut je tijd goed: ga in gesprek met studenten, docenten en begeleiders en stel al je vragen. Houd je mail in de gaten voor de uitnodiging.

Bezoek de lwg-kramen

Klik op de kraam naar keuze

Bekijk de informatie in de kraam (foto's, vacature, filmpjes) zodat je goed voorbereid de gesprekken tijdens de live expo kan voeren en gericht vragen kan stellen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen