Menu English

Vacatures september

Start in september 2023 met je derdejaarsstage

Welkom bij de online lwg-expo. Start jij in september 2023 met je derdejaarsstage? Bekijk dan de onderstaande lwg-kraampjes en de bijbehorende vacatures.

Bereid je goed voor en bekijk vanaf 10 februari alvast de vacatures en lwg-informatie. De pagina wordt tot aan de live expo op 14 februari steeds aangevuld met relevante informatie en vacatures dus houd je favoriete kramen goed in de gaten!

Live expo 14 februari van 12.00 tot 16.00 uur

Bezoek de live lwg-expo

Op dinsdag 14 februari 2022 vindt tussen 12.00 en 16.00 uur de live lwg-expo plaats; alle leerwerkgemeenschappen staan in het restaurant en paviljoen van de hoogbouw. Bereid je van tevoren goed voor en benut je tijd goed: ga in gesprek met studenten, docenten en begeleiders en stel al je vragen. Houd je mail in de gaten voor de uitnodiging.

Bezoek de lwg-kramen

Klik op de kraam naar keuze

Bekijk de informatie in de kraam (foto's, vacature, filmpjes) zodat je goed voorbereid de gesprekken tijdens de live expo kan voeren en gericht vragen kan stellen.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen