Menu Zoeken English

Vacatures september

Starten in september 2022 met je derdejaarsstage

Welkom bij de LWG expo! Start jij in september 2022 met je derdejaarsstage? Bekijk dan de onderstaande LWG-kraampjes per leerwerkgemeenschap en de openstaande vacatures.

Bereid je goed voor en bekijk vanaf 7 februari alvast de vacatures en LWG-informatie per kraampje. De pagina wordt tot aan de live expo steeds aangevuld met relevante informatie en vacatures dus houd je favoriete kramen goed in de gaten!

Online expo 15 februari van 13.00 tot 15.00 uur

Sluit online aan bij een online gesprek

Tijdens de live expo van 15 februari kun je tussen 13.00 en 15.00 uur in iedere kraampje via een Teams-link aansluiten bij een online gesprek: je kunt gewoon ‘in en uit het kraampje lopen’. 

Zet je geluid en camera aan en stel al je vragen aan de LWG-praktijkbegeleiders, -studenten en -docenten. Kom je er niet uit? Geen stress, klik op de ‘help-button’ bovenaan deze pagina dan helpen we je verder.

Bezoek de LWG-kramen

Klik op de kraam naar keuze

Bekijk de informatie in de kraam (foto's, vacature, filmpjes) en doe tijdens de LWG expo mee aan de live gesprekken via de rode button in de kraam.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen