Menu Zoeken English

Techniek | Technologie | Tech

Maak het verschil met Tech!

Je bent je er vast niet altijd van bewust, maar je hebt de hele dag door te maken met techniek. Of het nu gaat om de apps op je telefoon, de bezorger die een pizza komt brengen of de zonnepanelen op het dak van het huis van je ouders; alles draait om techniek.

Voorlichtingsactiviteiten

Bekijk het aanbod en meld je aan

Bijna niets heeft zo’n grote rol in de samenleving als techniek

Die rol wordt de komende tijd alleen nog maar groter, en daar kun jij onderdeel van uit maken. Jíj kunt ervoor zorgen dat Rotterdam straks over een duurzame haven beschikt. Jíj kunt ervoor zorgen dat patiënten dankzij kunstmatige intelligentie beter en sneller behandeld kunnen worden. Jíj kunt ervoor zorgen dat we ons dankzij een ingenieuze uitvinding niet meer hoeven te ergeren aan zwerfafval in de stad. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden van hoe jij je stempel op de samenleving kunt drukken.

De wereld staat om jou te springen

De wereld staat om jou te springen. De komende jaren liggen de banen in de wereld van techniek voor het oprapen. Jonge enthousiastelingen die creatief en kritisch kunnen denken, willen samenwerken met vakmensen uit compleet andere takken van sport en kunnen meebewegen met de veranderingen in de samenleving zijn goud waard. Daar leiden we jou toe op.

En weet je wat het leuke is? Elke opleiding binnen de techniek is weer anders. Bij de ene opleiding ben je veel wiskundig bezig, bij de andere opleiding maak je mooie dingen met je handen en bij weer een andere opleiding ga je aan de slag met data.

Er zit ongetwijfeld iets voor jou tussen.

Kijk welke technische richtingen je kunt kiezen die impact hebben op onze toekomst

Chemie, medisch & bio

Bachelors

Engineering

Bachelors

Associate degrees

IT, Media & Design

Bachelors

Associate degrees

Lerarenopleidingen exact

Bachelors

Voorbeeld projecten

Projecten binnen de sector techniek

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen