Menu English

Techniek | Technologie | Tech

Ontdek of deze studierichting bij jou past

Word jij enthousiast van de nieuwste technologieën? Wil je leren apps, robots, transport of een duurzame leefomgeving te ontwerpen, ontwikkelen en verbeteren? Zie jij jezelf later experimenteren met chemische stoffen? Of wil je gewoon het leven van mensen beter en makkelijker maken? Het is allemaal mogelijk in de studierichting techniek. Kijk hier welke opleidingen onder techniek vallen.

Voorlichtingsactiviteiten

Bekijk het aanbod en meld je aan

Bijna niets heeft zo’n grote rol in de samenleving als techniek

Die rol wordt de komende tijd alleen nog maar groter, en daar kun jij onderdeel van uit maken. Jíj kunt ervoor zorgen dat Rotterdam straks over een duurzame haven beschikt. Jíj kunt ervoor zorgen dat patiënten dankzij kunstmatige intelligentie beter en sneller behandeld kunnen worden. Jíj kunt ervoor zorgen dat we ons dankzij een ingenieuze uitvinding niet meer hoeven te ergeren aan zwerfafval in de stad. En zo zijn er nog veel meer voorbeelden van hoe jij je stempel op de samenleving kunt drukken.

De wereld staat om jou te springen

De wereld staat om jou te springen. De komende jaren liggen de banen in de wereld van techniek voor het oprapen. En weet je wat het leuke is? Elke opleiding binnen de techniek is weer anders. Bij de ene opleiding ben je veel wiskundig bezig, bij de andere opleiding maak je mooie dingen met je handen en bij weer een andere opleiding ga je aan de slag met data.

Clusters van technische opleidingen bij Hogeschool Rotterdam

Ontdek welke technische opleiding het beste bij jou past

Life Science & Chemie

Gebouw, Stad & Infra

Engineering & Design

Lees alles over Engineering & Design

Bachelors
Associate degrees

Digital Design, Data & IT

Maritiem & Logistiek

Lerarenopleidingen science & tech

Bachelors

Studenten aan het woord

Ervaringen in de studierichting techniek

Voorbeeld projecten

Projecten binnen de sector techniek

Omscholen naar techniek

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen