Ga direct naar de content

Open dag en avond

Kennismaken met Hogeschool Rotterdam

De open dag is een ideaal startpunt om kennis te maken met Hogeschool Rotterdam en alvast sfeer te proeven. Studenten en docenten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Bacheloropleidingen en Associate degrees

Op de open dag of avond geven docenten en/of studenten van de opleidingen op meerdere momenten voorlichting. Daarnaast kunnen al je vragen worden beantwoord in een persoonlijk gesprek op de opleidingenmarkt. 

Klik hieronder op de datum waarvoor jij je wilt aanmelden.

 • 11 feb

  Open dag

  Alle Bacheloropleidingen en Associate degrees voltijd, duaal en deeltijd staan voor je klaar. Meld je aan voor de open dag van 11 februari 2017.

 • 14 mrt

  Open avond

  Deze open avond is speciaal bedoeld voor deeltijd Bacheloropleidingen en Associate degrees. Meld je aan voor de open avond van 14 maart 2017.

 • 06 apr

  Open avond

  Alle Bacheloropleidingen en Associate degrees voltijd, duaal en deeltijd staan voor je klaar. Meld je aan voor de open avond van 6 april 2017.

Kunstopleidingen en Leisure Management

Kijk voor meer informatie over de open dagen van de Willem de Kooning Academie op hun eigen site. Daar vind je ook meer informatie over het aanmelden voor hun open dagen.

Masteropleidingen

 • 30 jan

  Informatieavond Master Pedagogiek

  Maak kennis met deze opleiding tijdens de informatieavond van 19:00 - 20:30 uur.

 • 07 feb

  Informatieavond Master Physician Assistant

  Maak kennis met deze opleiding tijdens de informatieavond van 18:00 - 20:00 uur.

 • 14 mrt

  Master Experience

  Deze open avond is speciaal bedoeld voor alle voltijd, duale en deeltijd masteropleidingen. Meld je aan voor de Master Experience van 14 maart 2017 van 16:00 - 20:00 uur.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.