Ga direct naar de content

Over de hogeschool

Alles over onze hogeschool

Het onderwijs op Hogeschool Rotterdam is nauw verweven met de stedelijke en regionale ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

Over ons

Hogeschool Rotterdam

Vacatures

Kom werken bij Hogeschool Rotterdam

Locaties

Waar kom je Hogeschool Rotterdam tegen?

Contact opnemen

Heb je een vraag?

Nieuws en opinie

Actuele berichten van Hogeschool Rotterdam
 • Concordia University uit Montreal glorieuze winnaar Rotterdam International Case Competition

  Nieuws

  Na een intensieve week van lange dagen en korte nachten was vrijdagavond de feestelijke uitreiking van de awards van de eerste Rotterdam International Case Competition. De wedstrijd werd gewonnen door het team van de Canadese Concordia University. Angelien Sanderman en Leen Wendels van chemieconcern Huntsman reikten de prijzen uit.

 • Hogeschool Rotterdam benoemt Maaike Harbers tot lector Artificial Intelligence & Society

  Nieuws

  Hoe kunnen intelligente toepassingen ontworpen worden die gebruikers en de samenleving ten goede komen?

 • Jeroen Oversier nieuwe directeur Instituut voor Gezondheidszorg

  Nieuws

  Het College van Bestuur heeft Jeroen Oversier benoemd als directeur van het Instituut voor Gezondheidszorg (IvG). Jeroen zal per 1 januari 2018 in zijn nieuwe functie starten. In de eerste maand zal Hans van der Moolen zijn werkzaamheden aan hem overdragen en nog een aantal projecten afronden.

Blog van Ron Bormans

Voorzitter College van Bestuur
 • Ontmoeting 102 | the match is about to begin!

  Blog

  Een week vol internationale studentendynamiek. Bij een bezoek aan RDM Campus, bij de open dag en bij de Rotterdam International Case Competition. Het team van HR haalde de finale niet maar de ervaring van het meedoen aan zo'n event is onbetaalbaar.

 • Ontmoeting 101 | herfstdagen in Berlijn

  Blog

  Een bezoek aan Berlijn, een plek waar duidelijk wordt hoe belangrijk het is jongeren weerbaarheid mee te geven, hoe ze kunnen omgaan met de complexiteit van de moderne tijd. En dat is precies wat wij als hogeschool proberen te doen: onderwijs bieden dat gediplomeerden aflevert met toekomstbestendige kennis en vaardigheden.

 • Ontmoeting 100 | Hogeschool Rotterdam: een mooie hogeschool

  Blog

  Mijn 100ste blog. De jubileumeditie. Een blog die vraagt om wat feestelijkheid, een moment van reflectie. Ik startte deze reeks op 5 februari 2013, omdat ik graag wilde delen wat ik meemaak als bestuurder, mijn trots wil tonen, transparant wil zijn en me verantwoorden.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.