Menu
  English

  Over de hogeschool

  Maak kennis met Hogeschool Rotterdam

  Bij Hogeschool Rotterdam studeren ruim 40.000 studenten en er zijn zo'n 4.000 medewerkers werkzaam. Het opleidingsassortiment bestaat uit een breed aanbod in bijna alle onderwijssectoren.

  Het onderwijs is nauw verweven met de grootstedelijke ontwikkelingen in de regio Rotterdam. In een voortdurende wisselwerking en samenwerking delen wij kennis, kunde en ervaring met het bedrijfsleven, instellingen en overheid.

  Wij zijn Hogeschool Rotterdam

  Studenten en medewerkers aan het woord
  In de video ‘Wij zijn Hogeschool Rotterdam” spreken een aantal studenten en medewerkers een zin uit, die samen een gedicht vormen over wie we zijn en waar we voor staan.  Achter iedere zin uit het gedicht schuilt een mooi en persoonlijk verhaal. Hieronder hebben we een aantal van die verhalen uitgelicht.

  ‘Er is tijd, geld en expertise voor inzet onderwijsleertechnologie’

  Rosa Douma-van der Meulen docent bij het instituut voor Communicatie, Media en Informatietechnologie

  “Naast mijn werk als docent begeleid ik opleidingen aan de hogeschool die nieuwe onderwijsleertechnologie willen inzetten. Dat helpt de hele hogeschool toekomstbestendig en contextrijk te maken. Ik ontmoet veel enthousiaste docenten die hun opleiding willen vernieuwen en daarbij de kansen van onderwijsleertechnologie dolgraag inzetten. Het geeft mij veel energie om hen te helpen hun plannen te realiseren omdat er geld, tijd en expertise beschikbaar is. Ook na negen jaar bij de hogeschool leer ik nog veel.”

   

   

  Organisatie

  In verbinding met de stad