Menu
  English

  Studeren bij Hogeschool Rotterdam

  Hoe zou het zijn om te studeren aan Hogeschool Rotterdam?

  Waarom kiezen studenten voor Hogeschool Rotterdam? Wat doen wij allemaal om jouw studententijd leuk en makkelijk te maken? Welke faciliteiten bieden we jou hiervoor? En hoe zien onze gebouwen eruit? Scroll, swipe en ontdek de hogeschool en Rotterdam.

  We begeleiden je waar we kunnen

  Vóór en tijdens je studie en op verschillende manieren

  Extra begeleiding voor jouw persoonlijke situatie

  In sommige situaties heb je een beetje hulp nodig. In die gevallen bieden we je extra ondersteuning.

  Hogeschool Rotterdam vindt het belangrijk dat studenten met een functiebeperking hun studie succesvol kunnen doorlopen.

  Meer informatie

  Combineer topsport met je studie.  Hogeschool Rotterdam spant zich in om topsporters zo goed mogelijk te faciliteren zodat je het maximale uit je sport en je studie kunt halen. 

  Meer informatie

  Als nieuwkomer in Nederland kan het opbouwen van een nieuw bestaan onduidelijkheden met zich meebrengen. Ook als student kun je al snel verloren raken in de verschillende regels en procedures. Wij begeleiden je hierbij.

  Meer informatie

  Sluit je aan bij één van onze communities

  Ontmoet medestudenten en ga met elkaar in gesprek

  Interessante mogelijkheden voor als je bij ons studeert

  Extra faciliteiten

  Krijg toegang tot onze digitale werkplaats

  Met Stadslab Rotterdam kun je gebruik maken van onze digitale werkplaats. Hier kun je allerlei dingen maken. Denk bijvoorbeeld aan apparatuur zoals lasercutters en 3D-printers om een prototype of maquette mee te maken. Ook kun je aan de slag met Virtual Reality of Augmented Reality. 

  Naar de website van Stadslab Rotterdam

  Denk mee over een duurzamere hogeschool en omgeving

  Een evenement organiseren over afvalvermindering, helpen de omgeving rond het schoolgebouw te vergroenen of meedoen aan een repair café? Dat en meer kan bij GO HR, de Green Office van Hogeschool Rotterdam. De Green Office is in het leven geroepen om samen te zorgen voor meer bewustwording en betrokkenheid rondom het thema duurzaamheid. Wij nodigen je uit om zelf de verandering in gang te zetten. 

   Naar de Green Office

  Jouw onderneming naar een next level

  Startup Academy is dé community voor studenten die ondernemer zijn of ondernemer willen worden. Als gratis dienst van Hogeschool Rotterdam bieden wij de unieke kans voor studenten om te ondernemen en tegelijkertijd te studeren.

  Lees meer over het aanbod van Startup Academy

  Maak je ambities voor het buitenland waar

  Wil je een korte of langere periode naar het buitenland en studeer je bij ons? We bieden verschillende mogelijkheden om je ambities waar te maken. Bij de meeste opleidingen kun je stage lopen in het buitenland of deelnemen aan een uitwisselingsproject. Bij een aantal opleidingen is studeren of stage lopen in het buitenland zelfs een vast onderdeel binnen de opleiding.

  Lees meer over studeren in het buitenland

   

  Profiteer van flinke korting met sporten bij Erasmus Sport

  Lekker fit blijven, zodat je zowel fysiek als mentaal lekker in je vel zit? Bij Erasmus Sport kun je als student van de hogeschool met een flinke korting  sporten.

  Blijf in vorm met Erasmus Sport

  Extra uitdaging met het honoursprogramma

  Zoek je meer uitdaging tijdens je studie? En ben je kritisch ingesteld, nieuwsgierig en een doorzetter? Dan is het honoursonderwijs van Hogeschool Rotterdam misschien iets voor jou!

  Meer over het honoursprogramma

  Handig voor tijdens je studie

  Verschillende tools en voorzieningen om goed te kunnen studeren

  Mooie gebouwen en een toffe stad om te studeren

  Waar ga je studeren?

  Dit zijn onze locaties

  Wist je dat Hogeschool Rotterdam 11 locaties heeft in Rotterdam? Van bijna alle locaties hebben we een korte video gemaakt. In deze vlog neemt student Talha je mee langs zijn vijf favoriete plekken op locatie Museumpark. 

  Bekijk al onze locaties

  Studeren in Rotterdam

  Elke dag is anders in deze jonge, maar vooral dynamische stad. Er is genoeg te doen en te beleven om van je studententijd een toffe tijd te maken.


  Studeren in Rotterdam

  Ontdek meer van de hogeschool op social media

  Volg en like ons!