Menu Zoeken English

Over Mijn HR

Organiseer je studie slim

Alle zaken rondom jouw studie zo gemakkelijk mogelijk regelen? Dat kan met Mijn HR. Dankzij de app en de webversie heb jij al je regelzaken, cijfers en planningen op één plek. Dat levert je tijd, rust en overzicht op, zodat je je vooral op je studie kunt richten. Ideaal.

Dennis over Mijn HR

“Toen ik begon met studeren was ik best een beetje nerveus, maar mede dankzij Mijn HR verdween dat al snel. Daar heb ik namelijk alle belangrijke informatie over mijn studie bij elkaar: roosters, cijfers, contactgegevens van docenten, noem maar op.... "

Lees meer over de ervaring van Dennis

Zo ziet jouw dag eruit

Persoonlijke omgeving

Waar en hoe laat heb je les? Welke afspraken heb je vandaag staan, ook naast je studie? Dankzij Mijn HR heb je in één oogopslag een overzicht van hoe jouw dag eruitziet. Scheelt weer zoeken op verschillende plekken. Handig, toch?

Check het dagoverzicht

Zo sta je er voor

In control tijdens je studie

Tijdens je studie wil je weten hoe je ervoor staat. Hoeveel studiepunten heb je nog nodig? Bij welke vakken moet je even extra gas geven? En waar loopt het op rolletjes?

Met Mijn HR ben je volledig op de hoogte van je studievoortgang. Fijn, want dan kun je nooit voor verrassingen komen te staan.

Bekijk de voortgang

 

Altijd en overal beschikbaar

24/7 inzicht

Mijn HR is altijd en overal beschikbaar. Of je nou nog in bed ligt, op school bent of net de trein hebt gepakt. Via de app op jouw mobiel of via de webversie kun je op elk moment van de dag alle belangrijke informatie rond jouw studie checken. Mijn HR zorgt ervoor dat je up-to-date blijft en niets mist.

Zo blijf je up-to-date

Wat zijn de ervaringen van onze studenten?

Lees de interviews

Aan de slag

Heb je de app al gedownload?

Samen met studenten, docenten en medewerkers

Verbeter de online dienstverlening

Mijn HR is er niet alleen voor jou, maar ook mede dankzij jou. Want studenten laten regelmatig weten wat ze van het platform vinden en doen suggesties om het nog beter in te richten. Mijn HR is namelijk nooit af, we blijven de app en de webversie continu ontwikkelen.

Wil je ook je mening geven over Mijn HR en meedenken over de verbeteringen? Kom maar op met al jouw creatieve ideeën!

Uiteraard zijn ook docenten en andere medewerkers van harte welkom om mee te denken.

Denk met ons mee

Heb je vragen?

We helpen je graag!

   Stuur een e-mail

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen