Menu English

Voice of the Student

Denk jij met ons mee?

Meld je aan voor Voice of the Student en grijp je kans om mee te denken over de digitale platformen van Hogeschool Rotterdam.

We horen graag van jou: Wat vind jij belangrijk als student. Wat vind je bijvoorbeeld van Mijn HR? Kunnen we misschien je agenda duidelijker maken?

Of de Instagram van Hogeschool Rotterdam: wat mag er niet ontbreken aan de eerstvolgende post?

Voice of the Student is dé plek om je hierover te laten horen. Zie jij verbetermogelijkheden? Laat het ons dan weten! Zo werken we samen aan een nog betere dienstverlening op basis van de wensen en behoeften van jou en je medestudenten. 

Waar kun je aan denken?

Wil je graag meedenken over:
Hoe de website eruit ziet

Hoe de website eruit ziet

De content op onze social media accounts

De content op onze social media accounts

Wat er nog beter kan aan Mijn HR

Wat er nog beter kan aan Mijn HR

Wil je jouw mening geven en meedenken over de verbeteringen? Kom maar op met al jouw creatieve ideeën!


   Hoe kun je meedoen?

Meld je aan bij Voice of the Student.

In ons teams kanaal houden we contact met elkaar. We houden je op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen binnen Hogeschool Rotterdam en zullen oproepen plaatsen voor deelname aan onderzoek, een test of een brainstormsessie.

Deze studenten helpen mee

Feedback op Mijn HR

Misschien loop je bij het gebruik van Mijn HR tegen een bug aan, of werkt iets niet zoals je verwacht. Dit horen we graag van je, zodat we Mijn HR kunnen verbeteren. 

Ik wil een bug melden of feedback geven op Mijn HR

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen