Menu
  English

  Studievoorzieningen

  Voor tijdens je studie

  Als student aan Hogeschool Rotterdam heb je toegang tot diverse studievoorzieningen zoals werkplekken, print- en kopieerfaciliteiten en andere ICT-voorzieningen.

  HBO Kennisbank

  De HBO Kennisbank bevat ieder jaar meer scripties van Hogeschool Rotterdam, voor iedereen beschikbaar via hbo-kennisbank.nl.

  ICT-voorzieningen

  Als student kun je gebruikmaken van hoogwaardige ICT-voorzieningen; veel computerwerkplekken met moderne pc's en draadloos internet op alle locaties.

  Voor studenten die zelf een notebook willen kopen is de site Surfspot.nl mogelijk interessant. Je kunt hier scherp geprijsde, geavanceerde notebooks en allerlei software aanschaffen.

  Studielandschap

  Op een aantal locaties is een Open Leer Centrum waar je achter de pc kunt werken. Wil je met een groepje studenten gezamenlijk werken aan een project? Maak dan gebruik van één van de projectruimtes. Buiten de lesuren kun je ook studeren in één van de computerlokalen. En wil je in alle rust werken aan een opdracht, dan zijn er nog de verschillende stilte werkplekken in de mediatheken.

  Eten en drinken

  Bij de restaurants op de locaties kun je terecht voor (belegde) broodjes, salades, warme gerechten en diverse dranken. Daarnaast zijn er op elke locatie automaten voor koffie, thee, snoep, en frisdranken.