Menu English

Studievoorzieningen

Voor tijdens je studie

Als student aan Hogeschool Rotterdam heb je toegang tot diverse studievoorzieningen zoals werkplekken, print- en kopieerfaciliteiten en andere ICT-voorzieningen.

HBO Kennisbank

De HBO Kennisbank bevat ieder jaar meer scripties van Hogeschool Rotterdam, voor iedereen beschikbaar via hbo-kennisbank.nl.

ICT-voorzieningen

Als student kun je gebruikmaken van hoogwaardige ICT-voorzieningen; veel computerwerkplekken met moderne pc's en draadloos internet op alle locaties.

Voor studenten die zelf een notebook willen kopen is de site Surfspot.nl mogelijk interessant. Je kunt hier scherp geprijsde, geavanceerde notebooks en allerlei software aanschaffen.

Studielandschap

Op een aantal locaties is een Open Leer Centrum waar je achter de pc kunt werken. Wil je met een groepje studenten gezamenlijk werken aan een project? Maak dan gebruik van één van de projectruimtes. Buiten de lesuren kun je ook studeren in één van de computerlokalen. En wil je in alle rust werken aan een opdracht, dan zijn er nog de verschillende stilte werkplekken in de mediatheken.

Print- en kopieerfaciliteiten

In de Souterrain op locatie Academieplein is een in-house vestiging van het bedrijf Canon aanwezig. Je kunt hier terecht voor het laten drukken van scripties, verslagen, A3-kopieën, kleurkopieën, overheadsheets en meer.

Eten en drinken

Bij de restaurants op de locaties kun je terecht voor (belegde) broodjes, salades, warme gerechten en diverse dranken. Daarnaast zijn er op elke locatie automaten voor koffie, thee, snoep, en frisdranken.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen