Menu English

Decaan

Ondersteuning om zo goed mogelijk te kunnen studeren

Speelt er iets in je leven wat invloed heeft op je studie? Of gaat het niet zo lekker met jou of met je studie? Dan kun je een afspraak maken bij een decaan, die denkt met je mee.

Wanneer ga je langs bij een decaan?

Een decaan kan je helpen wanneer je studievertraging zou kunnen oplopen door persoonlijke omstandigheden. Dat kan van alles zijn: je bent bijvoorbeeld langdurig ziek, iemand in je familie overlijdt, je bent zwanger, je studeert met AD(H)D of een andere functiebeperking of je hebt schulden.

Je kunt daarnaast bij de decaan terecht voor advies over o.a. studiefinanciering, een klachtenprocedure of financiële regelingen.

Waarom zou ik naar een decaan gaan?

Het kan het fijn zijn om je hart te luchten over je persoonlijke situatie: de decaan luistert naar je verhaal en gaat er vertrouwelijk mee om.

De decaan denkt daarnaast met je mee over oplossingen en kan voorzieningen voor je adviseren bij de opleiding als dat nodig is, zoals extra tentamentijd bij een functiebeperking of een aanpassing van je studieprogramma.

Heb je een vraag?

Mail ons

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen