Menu
  English

  Begeleiding en Voorzieningen

  Hulp vóór en tijdens je studie

  We vinden het belangrijk dat je jouw studie zo goed mogelijk doorloopt. En minstens zo belangrijk: we willen ook dat je een leuke en interessante studietijd tegemoet gaat. Daarom begeleiden wij je vóór en tijdens je studie op verschillende manieren en kun je gebruikmaken van diverse voorzieningen.

  Persoonlijke begeleiding

  Bij wie kan je terecht?

  Extra begeleiding voor jouw persoonlijke situatie

  Hogeschool Rotterdam vindt het belangrijk dat studenten met een functiebeperking hun studie succesvol kunnen doorlopen.

  Meer informatie

  Combineer topsport met je studie.  Hogeschool Rotterdam spant zich in om topsporters zo goed mogelijk te faciliteren zodat je het maximale uit je sport en je studie kunt halen. 

  Meer informatie

  Als nieuwkomer in Nederland kan het opbouwen van een nieuw bestaan onduidelijkheden met zich meebrengen. Ook als student kun je al snel verloren raken in de verschillende regels en procedures. Wij begeleiden je hierbij.

  Meer informatie

  Digitale begeleiding

  Organiseer je studie slim

  Voorzieningen

  Waar kun je gebruik van maken?

  Profielwerkstuk

  Ben je havist of vwo’er? Dan moet je als onderdeel van je eindexamen een profielwerkstuk maken. Hierbij doe je een onderzoek naar een voor jou interessant onderwerp of thema en schrijf je daar een werkstuk over.

  Ga naar Profielwerkstuk hulp

  Bijspijkercursussen

  Je hebt het juiste diploma voor de opleiding van je keuze en je kunt zonder problemen met de opleiding starten. Toch kan het opdoen van extra kennis nooit kwaad.

  Ga naar de cursussen