Ga direct naar de content

Organisatie

In verbinding met de stad

Hogeschool Rotterdam is een dynamische kennisonderneming voor hoger beroepsonderwijs. Negentig opleidingen, verspreid over diverse locaties in de stad, in de richtingen Kunst, Onderwijs, Gedrag en Maatschappij, Gezondheidszorg, Economie, Techniek en Media & ICT.

Ruim 35.000 studenten en zo'n 3.000 medewerkers werken er aan hun carrière. Kenmerkend is de manier waarop: we bieden praktijkgericht, doordacht en flexibel onderwijs dankzij ons Rotterdams Onderwijs Model. Dus praten we over echte, vernieuwende projecten waarin onze studenten en medewerkers een belangrijke rol spelen.

Wat ze voor die rol nodig hebben, leren wij ze: een deskundige kijk op zaken, een forse dosis lef en een resultaatgerichte aanpak.

Om de organisatie hierop in te richten, kent Hogeschool Rotterdam onderwijsinstituten, diensten en kenniscentra. Daarnaast werkt de hogeschool samen in samenwerkingsverbanden met bijvoorbeeld het Albeda College (Rotterdam Academy) en de STC-Group (Rotterdam Mainport University of Applied Sciences). 

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.