Ga direct naar de content

Rotterdam Mainport Institute

Om in Rotterdam de beste hbo-opleidingen voor scheepsbouw, scheepvaart, havens, logistiek en procesindustrie aan te kunnen bieden, hebben de STC-Group en Hogeschool Rotterdam de handen ineen geslagen. Dat doen wij onder de naam Rotterdam Mainport Institute (voorheen Rotterdam Mainport University of Applied Sciences).

Rotterdam Mainport Institute (RMI) beschikt over de meest up-to-date kennis, innovatieve leermiddelen en hooggekwalificeerde docenten. Elementen die garant staan voor ijzersterke hbo-opleidingen die perfect aansluiten bij de wensen van het (inter)nationale bedrijfsleven.

De RMU biedt de volgende hbo-opleidingen:

De RMI werkt nauw samen met het bedrijfsleven en verschillende brancheorganisaties. Zo zorgen wij ervoor dat de opleidingen perfect aansluiten op de actuele ontwikkelingen in binnen- en buitenland.

STC-Group

De opleidingen worden aangeboden op de locatie van de STC-Group aan de Lloydstraat. Hier bevindt zich onder andere het grootste simulatorenpark ter wereld. De STC-Group is dé onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. De STC-Group verzorgt aantrekkelijke en praktijkgerichte vmbo-, mbo-, en hbo-opleidingen. Ook erkende masteropleidingen, trainingen, advies en toegepast onderzoek vormen de core business van de STC-Group. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam. De organisatie beschikt daarnaast over diverse vestigingen in Nederland en is actief in Korea, Vietnam, Zuid-Afrika, de Filipijnen, Brazilië en Oman.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.