Menu Zoeken English

Inschrijving

Van aanmelden tot studeren

Leuk dat jij je wilt inschrijven voor een opleiding aan Hogeschool Rotterdam. Je inschrijving bestaat uit een aantal stappen. Deze stappen zetten we hier voor je op een rijtje.

Aanmelden en studiekeuzecheck

Het aanmeldtraject start bij het aanmelden voor de opleiding van je keuze via Studielink, hierna word je per email ge├»nformeerd over de toelatingseisen die voor jou van toepassing zijn en ontvang je een uitnodiging voor de studiekeuzecheck.  Bij opleidingen met een numerus fixus (selectieprocedure) of aanvullende eisen gelden andere procedures.

Collegegeld en betalen

Vanaf eind mei wordt de hoogte van je collegegeld bepaald op basis van informatie die wij krijgen van DUO en Studielink. Vanaf dat moment kun je de betaling van het collegegeld gaan regelen via Studielink.

Uitschrijven

Wanneer jij je hebt aangemeld voor een studie bij ons, maar hiermee toch niet wilt beginnen dan kun jij je aanmelding weer intrekken via Studielink. Ook gedurende het studiejaar heb je de mogelijkheid om via Studielink een verzoek tot uitschrijving in te dienen voor je opleiding.

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen