Ga direct naar de content

Pers

Informatie voor mediabedrijven

Hogeschool Rotterdam is een toonaangevend kennisinstituut in en voor de regio Rotterdam, waar ruim 33.000 studenten en 3000 medewerkers aan hun carrière werken.

Het profiel van de hogeschool kenmerkt zich door een sterke focus op de kwaliteit van onze bacheloropleidingen, een sterke regionale gerichtheid en het specifieke Rotterdams Onderwijs Model (ROM).

Hogeschool Rotterdam is onlosmakelijk verbonden aan Rotterdam en nauw betrokken bij de ontwikkeling van de stad. Die hechte band met de omgeving is typerend voor de hogeschool en blijkt uit samenwerkingsverbanden met gemeente, instellingen en bedrijfsleven.

Volg Hogeschool Rotterdam op:

 • Persberichten

  Hogeschool Rotterdam verstuurt persberichten aan media. Hieronder vind je deze persberichten.

 • Persvoorlichter

  Heeft u een vraag over Hogeschool Rotterdam of over nieuwsberichten van de hogeschool? Neem dan contact op met een van onze persvoorlichters.

 • Factsheet

  Hogeschool Rotterdam is een toonaangevend kennisinstituut in en voor de regio Rotterdam. Het profiel van de hogeschool kenmerkt zich door een sterke focus op de kwaliteit van onze bacheloropleidingen, een sterke regionale gerichtheid en het specifieke Rotterdams Onderwijs Model (ROM).

 • Profielen magazine

  Profielen is het onafhankelijke platform voor nieuws, informatie en opinie van Hogeschool Rotterdam.

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.