Menu
  English

  Op welke manier gebruiken onze studenten Mijn HR?

  Zo helpt Mijn HR onze studenten hun studie slimmer te organiseren

  Mijn HR toont al je regelzaken, cijfers en planningen op één plek. Lees hieronder hoe dit onze studenten in hun dagelijks studentenleven helpt.

  “Mijn HR maakt mijn leven als student gemakkelijker.”

  Dennis, tweedejaarsstudent Communication and Multimedia Design

  “Toen ik begon met studeren was ik best een beetje nerveus, maar mede dankzij Mijn HR verdween dat al snel. Daar heb ik namelijk alle belangrijke informatie over mijn studie bij elkaar: roosters, cijfers, contactgegevens van docenten, noem maar op. Het is ook erg fijn om een helder overzicht te hebben van mijn studievoortgang. Zo keek ik in mijn eerste jaar regelmatig hoeveel studiepunten ik nog nodig had om mijn propedeuse te halen. Eerst gebruikte ik vooral de app, maar inmiddels bekijk ik ook regelmatig de webversie als ik achter mijn laptop zit. Dan hoef ik niet meer op andere platforms te kijken als ik de belangrijkste informatie over mijn studie wil raadplegen. Mijn HR maakt mijn leven als student een stuk gemakkelijker.”

  “Ik weet precies waar en hoe laat ik les heb.”

  Rosa, tweedejaarsstudent Management

  “Vlak voordat ik ga slapen check ik in Mijn HR altijd even hoe de volgende dag er voor mij gaat uitzien. Het is fijn dat alles in één overzicht staat, zodat ik niet op verschillende plekken hoef in te loggen en hoef te zoeken waar en wanneer ik les heb. Zo heb ik een duidelijk overzicht van wat me de volgende dag te wachten staat. Ik kom dus nooit te laat in de les, haha.”

  “Op school, onderweg en thuis; ik gebruik Mijn HR overal.”

  Zeyad, derdejaarsstudent Bedrijfskunde

  “Ik gebruik Mijn HR vooral omdat ik het handig vind dat ik 24/7 bij mijn rooster en cijfers kan. Of ik nu op school, onderweg of thuis ben; dankzij de app heb ik altijd de laatste informatie in mijn broekzak zitten. Normaal gesproken moest ik in Osiris of Hint inloggen, maar nu kan ik gewoon mijn telefoon erbij pakken. Bijvoorbeeld ’s avonds om nog even te checken wat mijn rooster is of mijn mail te lezen. En als ik een notificatie krijg dat er een nieuw cijfer binnen is, kan ik dat gelijk bekijken. Door die snelheid houd ik meer tijd over voor andere dingen.”

  “Dankzij Mijn HR weet ik precies hoe ik ervoor sta met mijn studie.”

  Jeremy, tweedejaarsstudent Communication and Multimedia Design

  “Ik gebruik Mijn HR al sinds het begin van mijn studie. Het is heel erg fijn om een duidelijk overzicht van mijn studiepunten te hebben. Hoeveel heb ik er al gehaald? Hoeveel moet ik er halen om bijvoorbeeld op stage te kunnen? En wat moet ik nog doen om die ontbrekende studiepunten te halen? Alles staat in een overzichtelijke cirkeldiagram. En als er nieuwe cijfers zijn, krijg ik een pushbericht, ideaal! Ik weet precies waar ik sta met mijn studie. Die duidelijkheid is erg prettig.”