Menu English

Altijd en overal beschikbaar

24/7 beschikbaar

Mijn HR is altijd en overal beschikbaar. Of je nou nog in bed ligt, op school bent of net de trein hebt gepakt. Via de app op jouw mobiel of via de webversie kun je op elk moment van de dag alle belangrijke informatie rond jouw studie checken. Mijn HR zorgt ervoor dat je up-to-date blijft en niets mist.

“Op school, onderweg en thuis; ik gebruik Mijn HR overal.”

Zeyad derdejaarsstudent Bedrijfskunde

Hoe ervaart Zeyad Mijn HR

“Ik gebruik Mijn HR vooral omdat ik het handig vind dat ik 24/7 bij mijn rooster en cijfers kan. Of ik nu op school, onderweg of thuis ben; dankzij de app heb ik altijd de laatste informatie in mijn broekzak zitten. Normaal gesproken moest ik in Osiris of Hint inloggen, maar nu kan ik gewoon mijn telefoon erbij pakken. Bijvoorbeeld ’s avonds om nog even te checken wat mijn rooster is of mijn mail te lezen. En als ik een notificatie krijg dat er een nieuw cijfer binnen is, kan ik dat gelijk bekijken. Door die snelheid houd ik meer tijd over voor andere dingen.”

Lees alle ervaringen van onze studenten

Altijd op de hoogte

Heb je een nieuwe mailtje? Is er een nieuw cijfer binnen? Heeft je begeleider een nieuwe notitie gemaakt? Je kunt zelf bepalen welke mededelingen je krijgt in Mijn HR. Zo hoef je niets te missen en blijf je altijd op de hoogte.

 

Snel en gemakkelijk contact

Heb je een vraag aan een docent? Dan kun je in Mijn HR kijken of hij/zij beschikbaar is of les aan het geven is. Je kunt ook je favoriete contactpersonen instellen. Wel zo gemakkelijk als je iemand wat vaker nodig hebt. Ook kun je chatten. Zo heb je iedereen binnen handbereik.

 

Aan de slag

Heb je de app al gedownload?

Je regelt het allemaal via Mijn HR