Menu English

INCLUDED

Jouw stem is onze kracht

Toon:

Met de nieuwe community INCLUDED streven we naar een inclusieve Hogeschool Rotterdam. Dat doen we door ruimte te geven aan de ongehoorde verhalen van studenten om racisme, discriminatie en inclusie bespreekbaar te maken. Met het delen van kennis en ervaringen wil INCLUDED bewustzijn creëren, alle mensen met elkaar verbinden en iedereen zich thuis laten voelen op de hogeschool. 

Wil jij ook je verhaal delen op INCLUDED? Laat het ons weten!

Artikelen & verhalen

Events & Tips

Deel jouw verhaal

INCLUDED is er voor en door studenten. Heb jij een idee, een onderwerp of jouw verhaal te vertellen dat past in onze community? Wil jij een persoonlijke kijk-, luister- of leestip delen voor iedereen die geïnteresseerd is in diversiteit en inclusie?

Voel je vrij en neem contact op met de redactie. We nemen dan contact met je op om je te helpen bij het uitwerken van jouw idee. Stuur een e-mail naar:

included@hr.nl

Meewerken

Bij het creëren van onze content willen we zo veel mogelijk werken met onze eigen studenten. Naast onze vaste studentenredactie, is het ook mogelijk om incidenteel iets voor INCLUDED te doen.

Heb jij een vlotte pen, maak jij mooie video's, ben je een goede fotograaf, maak je illustraties of organiseer je graag events? We kijken graag, samen met je, of we je ergens voor in kunnen zetten in onze community.

Laat het weten aan de redactie.

Volg ons op Instagram!

Ook is het handig om @included.hr op Instagram te volgen met alle artikelen, bijzondere (feest)dagen en events.