Menu English

Studiekeuze: ik weet het al

1. Doe een laatste check

Je weet welke studie je gaat kiezen, fijn! Je hoeft nu nog maar een paar stappen te nemen om je keuze definitief te maken. Heb je dat gedaan, dan ben je klaar voor het studentenleven. Succes met studeren en maak er een mooie tijd van!

2. Meld je aan voor je studie

Heb je de laatste checks uitgevoerd en weet je zeker dat je toelaatbaar bent voor de opleiding van jouw keuze? Meld je dan direct aan via Studielink. 

3. Download de Mijn HR app

Alle zaken rondom jouw studie zo gemakkelijk mogelijk regelen? Dat kan met Mijn HR. Dankzij de app en de webversie heb jij al je regelzaken, cijfers en planningen op één plek. Dat levert je tijd, rust en overzicht op, zodat je je vooral op je studie kunt richten. Ideaal.

Studeren bij Hogeschool Rotterdam

Welke voorzieningen zijn er?

Hier word je geholpen met het vinden van informatie: boeken, e-books, artikelen, etc. Ook met vragen over auteursrecht, scripties en kennisclips kun je bij de mediatheek terecht.

Meer informatie over de mediatheek

We bieden je diverse studievoorzieningen zoals werkplekken, print- en kopieerfaciliteiten en andere ICT-voorzieningen.

Meer informatie over studievoorzieningen

Je kunt als student lid worden van een studie- en studentengezelligheidsvereniging. Met een studie- en studentengezelligheidsvereniging verbreed je je kennis en bouw je een actief sociaal leven op.

Meer informatie over verenigingen

Wil je leren plannen en prioriteren? Of ben je op zoek naar tips om effectiever te kunnen studeren? Bekijk dan de studietips.

Meer informatie over studietips en -trainingen

Extra begeleiding voor jouw persoonlijke situatie

Hogeschool Rotterdam vindt het belangrijk dat studenten met een functiebeperking hun studie succesvol kunnen doorlopen.

Meer informatie

Combineer topsport met je studie.  Hogeschool Rotterdam spant zich in om topsporters zo goed mogelijk te faciliteren zodat je het maximale uit je sport en je studie kunt halen. 

Meer informatie

Als nieuwkomer in Nederland kan het opbouwen van een nieuw bestaan onduidelijkheden met zich meebrengen. Ook als student kun je al snel verloren raken in de verschillende regels en procedures. Wij begeleiden je hierbij.

Meer informatie

Contact over je studiekeuze

Chat, app, mail, bel of kom langs!

   Chat of app met ons via de chatknop bovenaan de pagina
   Bel ons: (010) 794 4400
Maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.30 uur

   Kom langs op Museumpark
Je bent welkom van maandag t/m donderdag van 10.00 - 17.30 uur.

   Stuur een e-mail
   Gebruik het contactformulier

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen