Menu English

Zero&Sano

Welkom in onze LWG-kraam

Wij zijn een zorgorganisatie waar mensen na klinische behandeling gedurende 6 maanden tot een jaar, individueel en in een groepsverband, beschermd wonen en worden begeleid naar een zelfstandig, abstinent en gelukkig leven. Binnen onze organisatie maken we gebruik van het 12 stappen Minnesota Model en onze cliënten verblijven bij ons op basis van abstinentie en werken, gesteund door de begeleiding, aan hun herstel.

Bekijk de vacature:

Persoonlijk begeleider

Contactpersonen:

 

Ik ben Yasemin Kepil. Ik ben persoonlijk begeleider bij Zero&Sano. Ik doe mijn werk met veel plezier! Zero&Sano kan ik beschrijven als een mooie organisatie waarin persoonlijke ontwikkeling van medewerkers voorop staat. Hier kan en mag je jezelf zijn en er is genoeg ruimte om je ambities waar te maken. Genoeg doorgroeimogelijkheden voor ieder!  Het mooie van het werk is dat er enorm veel aandacht en tijd besteed wordt in het bevorderen van de zelfredzaamheid van cliënten. Cliënten worden hier waardevol en begripvol behandeld. We bieden een gestructureerd traject waarin er ook voldoende ruimte is voor maatwerk. Ieder mens is uniek en verdiend een respectvolle begeleiding. Hoe mooi is het dat je onderdeel uit kan maken in het opnieuw mensen winnen in de maatschappij! Met veel passie en voldoening doe ik vanaf dag één mijn werk hier. Naast leerzame dagbestedingen waarin er gewerkt wordt aan het ontwikkelen van vaardigheden en kwaliteiten bij cliënten doe ik ook cliënten persoonlijk begeleiden. Minimaal twee keer in de week heb ik 1op1 gesprekken met cliënten waarin we samenwerken met een begeleidingsplan helemaal afgestemd op de cliënt. Per leefgebied stellen we doelen die we periodiek samen ook evalueren. Samen met je cliënt maak je een groei naar hun zelfredzaamheid. Ik zou zeggen kom en ervaar ons unieke en mooie werkwijze!

 

Otto Doosje: LWG-docent
Ik ben bijna iedere week een dagdeel in de praktijkorganisatie aanwezig voor de studenten en hun praktijkbegeleiders om met elkaar invulling te geven aan de LWG-bijeenkomsten. Ik kijk er erg naar uit! 

 

 
 

Ik ben Romy van Woerkom, met veel plezier werk ik bij Zero&Sano. Na een aantal stage ervaringen in mijn opleidingstijd ben ik na mijn afstuderen op de Hogeschool Rotterdam Social Work begonnen bij Zero&Sano. Ik heb ergens altijd gevoeld dat ik een band heb met herstellende verslaafden. Ik vind het erg mooi om te zien hoe mensen een kans krijgen in zo een prachtige organisatie om hun leven weer op te kunnen pakken. De motivatie en bereidwilligheid van de cliënten geven mij een enorme energie boost! Geen een dag is hetzelfde hier, dagelijks zijn er momenten waarin je snel moet schakelen en improviseren. Dit geeft mij een enorme kracht waarin ik ook als persoon dag in dag uit mijzelf zie groeien. Het is een mooie doelgroep waarin passie en verbinding zeer belangrijk is, ik heb aan een half woord genoeg om te weten wat ze bedoelen en voelen. Ik vind het heel mooi om ze terzijde te staan en om mijn kwaliteiten in te zetten voor hun herstel. Want iedereen, maar dan ook iedereen is het waard! Lijkt het je leuk? We vertellen je graag meer. 

 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen