Menu English

Welkom bij de online lwg-expo

Ván en mét elkaar leren

Bij Social Work kies je aan het eind van jaar twee een profiel. Dit profiel geeft richting aan je diploma en het werkgebied waarin je gaat werken na je opleiding. Naast je profiel kies je voor een leerwerkgemeenschap (lwg) waar je het hele derde jaar praktijkervaring opdoet. Een lwg wordt gevormd door studenten, docenten en professionals uit de praktijk. Ván en mét elkaar leren staat hierbij centraal.

Op deze pagina vind je informatie die te maken heeft met je profiel- en lwg-keuze. Ben je benieuwd naar de lwg’s en/of wil je informatie over een bepaalde lwg?  Ga dan direct naar online lwg-expo en bezoek de lwg-kraampjes die voor jou interessant zijn. De vacatures vind je in de kraampjes.

De bijbehorende profielen staan vermeld op de kraampjes.  Let op: route Zorg en route GGZ zijn samengebracht onder profiel Zorg.

Bekijk het aanbod

lwg-kraampjes met vacatures

Twijfel je nog welk profiel of welke lwg bij jou past?

Ga dan in gesprek met de coördinator van jaar 3, Monique van Daalen

Tijdens de live lwg-expo van 14 februari kun je ook in gesprek met Monique van Daalen, coördinator van jaar 3. Heb je nog vragen over de profielen of twijfel je nog welk profiel/lwg het beste bij jou past?

Proef de sfeer van de LWG expo d.d. 14 februari 2023

Hoe pak je het keuzeproces aan?

Tips van vierdejaarsstudenten Social Work

"Tijdens de lwg-expo heb ik diverse stands bezocht om te kijken wat ze aan stageplekken te bieden hadden. Omdat ik eigenlijk alles leuk vond heb ik op drie totaal verschillende stageplekken gesolliciteerd, die allemaal op andere profielen georiënteerd waren. De plek waar ik uiteindelijk aangenomen zou worden bepaalde mijn profielkeuze sprak ik met mezelf af."
Nick - Profiel Jeugd - lwg: Scheepvaart en Transport College (STC)

 

"Halverwege jaar 2 ben ik begonnen met het verzamelen van informatie over de diverse profielen. Ik kende gelukkig al veel studenten uit jaar drie die mij informatie konden geven over het flankerend onderwijs en hun profielkeuze. Ik was heel blij met de ervaringen van andere studenten. Verzamel vooral veel informatie zodat je een goed beeld hebt van wat alle profielen inhouden." 
Sonnur - Profiel Welzijn en Samenleving - lwg: WMO Radar

"Voor de lwg-expo had ik mij verdiept in de verschillende leerwerkgemeenschappen. Zo wist ik al een beetje welke ik interessant vond. Ik wilde specifiek de gehandicaptenzorg in dus daarmee vielen veel plekken af. Tijdens de lwg-expo sprak ik met derdejaarsstudenten, zij konden mij een goed beeld geven van wat  profiel Zorg, route zorg precies inhield."
Jelle - Profiel Zorg, route zorg - lwg: ASVZ

"Vanuit de opleiding kregen mijn medestudenten en ik informatie over de verschillende profielen en we konden op de lwg-expo vragen stellen aan de organisaties. Het was fijn om daar ook de vragen van anderen te horen. Het was opvallend dat alle LWG’s op mijn lijst binnen het profiel Zorg, route GGZ vielen. Daardoor wist ik zeker dat dit hét profiel was voor mij." 
Marit - profiel Zorg, route ggz, lwg: De Hartelborgt Spijkenisse (Rijks Justitiële Jeugdinrichting)

Bekijk de presentatie over de profielen en LWG's opnieuw

Magazine 3

Alles over jouw profielkeuze

Magazine DRIE 2022_2023_LORES.pdf

 

Twijfel je nog over je profielkeuze?

Stel je vragen live aan profielcoördinator Monique!
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen