Menu English

Welkom in de LWG kraam van MEE Vivenz

Met elkaar werken aan een samenleving waarin iedereen ertoe doet

Werken bij MEE Vivenz betekent werken voor een sterke samenleving.
Een inclusieve samenleving waarin iedereen de kans krijgt zelf regie te hebben over het eigen leven, talenten te ontwikkelen en mee te doen.

Als stagiair kom je in dienst van De Sociale Basis, onderdeel van de overkoepelende organisatie MEEVivenz. Er zijn stageplaatsen beschikbaar bij diverse lokale sociale wijkteams binnen ons werkgebied. Daarnaast zijn er teams die specifieke (welzijns-) diensten verlenen, zoals sociaal-juridische dienstverlening of vrijwilligersondersteuning.

Met de stage coördinator van MEE Vivenz ga je in gesprek over waar jouw affiniteit en leerdoelen liggen. We leveren graag maatwerk en zoeken de stageplek binnen de organisatie die hier het beste bij aansluit.

Werken binnen MEE Vivenz is dynamisch en uitdagend. De complexiteit van casuïstiek is ons en jou een uitdaging die we met elkaar aangaan. Je kunt hierbij denken aan problemen op het gebied van werk, inkomen, financiën, gezin, relaties.

Je werkt integraal, verbindend en oplossingsgericht vanuit de eigen kracht van de client. Je versterkt de zelfregie van de client en bouwt samen aan een stabiel perspectief. Waar nodig zet je het sociale netwerk van de client in. Binnen de wijkteams werk je integrerend, overstijgend en waar nodig outreachend. Er wordt veel samengewerkt met diverse disciplines op het gebied van welzijn en jeugd.

Wil je meer weten over hoe een werkdag eruit ziet, nodigen we je graag uit om ons te ontmoeten tijdens de online stagemarkt.

Ons werkgebied betreft in totaal 31 gemeenten in de regio’s Alblasserwaard/Vijfheerenlanden, Brabant Noord, Drechtsteden, Midden-Holland en de Zuid-Hollandse Eilanden.

Contactpersonen:

Géanne Kwakernaak
Stagecoördinator


 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen