Menu English

Welkom in de LWG kraam van Laurens

"Laurens stelt mensen in staat om zo zelfstandig en betekenisvol mogelijk te leven als zij ouder worden, herstellen van een ziekte of leven met een blijvende beperking.” 

Het is onze missie om de cliënt te helpen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigen mogelijkheden. Wij zijn er voor ouderen van alle culturen, leeftijden en achtergronden.  

Onze naam 'Laurens' past bij onze missie. Laurens was een Romeinse weldoener, die in de derde eeuw opkwam voor mensen die dat nodig hadden. Het is een naam die we eer aan willen doen! 

Bekijk de vacature:

Zorghulpverlener

Contactpersonen

 
Jordy van de Luitgaren:  Welzijn- activiteitenbegeleider (praktijkbegeleider) 
Ik ben sinds 2019 welzijn- activiteitenbegeleider op de locatie Borgsate.  Ik houd mij bezig met het sociale, emotionele en praktische welzijn van de cliënten te verbeteren met het inzetten van verschillende activiteiten. 


Stanley van der Kuil: Individueel Begeleider(Praktijkbegeleider)
Ik ben sinds 2018 werkzaam als individueel begeleider. Ik bied ondersteuning aan het geestelijk- en sociaal welzijn van specifieke bewoners ten aanzien gedragsproblematiek en sociaal isolement. Door middel van individuele aandacht en het denken in mogelijkheden kan ik naast mijn interventies ook een helpende hand zijn richting familie om via verschillende innovaties contact te maken met hun naasten met dementie.


Bente Winkels:  
Student Social Work
Sinds 2019 loop ik stage bij Laurens. Eerst als tweedejaars student op de locatie Borgsate, en vervolgens als derdejaars student op locatie de Wilgenborgh. Ook ben ik in nauwe samenwerking op de locatie Stadzicht. Als functie Student Social Work richt ik mij op de individuele bewoner, het netwerk en de samenleving. Door het organiseren van verbindingen en het uitvoeren van interventie breng ik nieuwe kennis en mogelijkheden tot de locaties. Daarnaast leer ik binnen deze LWG meer over de ziektebeelden die bij deze doelgroep en het positioneren als professional passen.


Cindriëlla Mouridi: student Social Work
Ik ben een SocaL Work student jaar 3 en loop sinds september 2021 stage bij Laurens op de Locatie Borgsate.

Compilatie van een beweegweek

 

 

Diverse rondleidingen

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen