Menu English

Welkom in de LWG kraam van Buurtwerk

Buurtwerk.nl inspireert

Stichting Buurtwerk.nl is een dynamische organisatie die midden in de samenleving staat. We zijn op vele terreinen actief binnen het welzijnswerk onder andere in Rotterdam.  Krachtgericht werken en aansluiten bij talenten, dat is onze expertise. Buurtwerk is actief in het sociaal domein op het gebied van jeugd- en jongerenwerk, maatschappelijke participatie, integratie, volwassenwerk en ouderenwerk. Dat doen we door de inzet van ‘sociaal werkers’  in de buurt en met de hulp van vrijwilligers, partners en betrokken buurtbewoners. Onze professionals zijn daar waar de mensen zijn; op straat, in de Huizen van de Wijk en op andere plaatsen waar buurtbewoners samenkomen. Buurtwerk zet samen met buurtbewoners en ketenpartners de schouders onder de gezamenlijke opgaven die er liggen: van doelen naar daden!  

 

Bekijk de vacatures:

Jeugdwerker
Buurtwerker

Contactpersonen

  • Lilly Sovilj, praktijkopleider Buurtwerk (werving en selectie stagiairs)

Ilona Verhagen, LWG-docent Buurtwerk


Jurrian Hester, LWG-student Buurtwerk (profiel Jeugd)

 

 

Buurtteam Zevenkamp

 

Op basis van interesse, persoonlijkheid, talenten en leerdoelen kijken we samen met jou welke stageplek het beste bij je past. We kijken ook naar de werkbegeleider, wijk en taakaccenten. In Rotterdam zijn 25 Buurtwerkers als werkbegeleider opgeleid. Ieder werkbegeleider heeft een eigen taakaccent en doelgroep, er is dus altijd wel een plek die bij jou past. Momenteel lopen er ook tweede jaars Social Work studenten stage bij Buurtwerk. Studenten zijn, alleen of in duo’s, gekoppeld aan een werkbegeleider met een taakaccent op het gebied van kinderen, jongeren, volwassenen of ouderen.  

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen