Menu English

Welkom in de LWG kraam van de Parnassia Groep en Antes/Reakt

Welkom bij de leerwerkgemeenschap van Antes/ Reakt onderdeel Parnassia Groep

Wat je doet, doet ertoe binnen Parnassia Groep. Elke dag zetten ruim 13.500 collega’s zich in voor mensen met psychische en/of verslavingsproblemen. Vol passie en deskundigheid. Om dagelijks het verschil voor onze cliënten te maken. Help je mee?

Wij behandelen en begeleiden jaarlijks ruim 180.000 patiënten. Dat doen we in klein­schalige behandelteams, gevestigd in 70 gemeenten en in en rondom 600 huisartsenpraktijken. Parnassia Groep biedt ondersteuning bij alle hulpvragen, van lichte tot (zeer) zware problematiek.

Ben jij stressbestendig, flexibel, leergierig en kun je tegen een stootje?
Ga jij de GGZ- uitdaging aan? Kom je stage lopen bij ons?
Welkom op onze stand; wij beantwoorden graag al jouw vragen!

Bekijk de vacature:

Zorghulpverlener

Contactpersonen


Stagefunctionaris Parnassia Groep/ Antes en Reakt: Karen Anker 

Ik verzorg de werving & selectie van alle stagiaires binnen Parnassia Groep, regio Rijnmond. Solliciteer je naar een stageplaats binnen onze LWG, dan heb je eerst een gesprek met mij. Daarna ga je hopelijk door naar de volgende ronde, waar je gaat kennismaken met het team. Hierna hoor je of je per september definitief gaat starten bij ons.


Opleidingsfunctionaris Parnassia Groep/ Antes en Reakt: Marleen Honkoop

Ik ben dit jaar actief betrokken bij de LWG. Ik kan je dan ook zeker veel vertellen over stagelopen binnen onze organisatie. Vanuit mijn rol werk ik nauw samen met de docenten van de Hogeschool Rotterdam en de werkbegeleiders van de afdelingen.


Lwg-docente: Lidwien Goossens 

Ik ben LWG docent bij LWG Parnassia groep/ Antes. Ik begeleid vanaf de start van de LWG met veel enthousiasme studenten in de ambulante GGZ-teams, bij REAKT en Kliniek Poortmolen. Ik ben zowel docent bij Profiel Zorg- GGZ als docent bij de minor begeleidingskunde en daarnaast ook supervisor. Ik heb in het verleden op uiteenlopende plekken in de GGZ gewerkt.

Sara Shirzadeh
Sara 25 jaar oud. Ik loop stage bij het FACT team Kralingen - Prinsenland. Ik werk hier ambulant met mensen met een ernstig psychiatrische aandoening en verslaving.

Marieke Vos
Hi! Ik ben Marieke, 23 jaar oud. Mijn stage loop ik bij Reakt Rietdijk, een (arbeidsmatige) dagbesteding voor mensen met psychische problematiek en/of verslavingsachtergrond. Op mijn stage help ik cliënten herstellen, doormiddel van activering maar ook met andere middelen: kunst, muziek en/of taallessen worden ook verzorgd door Reakt. Zelf ben ik veel bezig met muziek, zo heb ik samen met een collega een band opgestart. Hier kunnen cliënten die een verleden hebben met muziek, maar dit door psychische problematiek niet meer konden, tóch weer muziek maken. Een moment van vergeten, noem ik het. We vergeten even de problematiek en genieten van wat er is, dat hoort ook bij herstellen. Daar staat Reakt ook voor, we kijken naar de mens en hoe wij hen kunnen helpen, zonder hen af te keuren.

Sanne Pellekooren
Ik ben Sanne 23 jaar en loop stage op OB5D in kliniek Poortmolen en werk met cliënten met uiteenlopende psychiatrische problematiek. Ik heb het hier onwijs naar me zin en merk dat ik helemaal op mijn plek zit hier. Verder ben ik druk met mijn andere werk bij een zonnestudio en door de weeks dus actief bezig met stage en school.

Berfin Zengin
Ik ben Berfin en loop stage bij Kliniek A in Poortugaal. Ik werk met cliënten met dubbele diagnose problematiek, dat betekent zowel een psychiatrische stoornis als een verslaving.

Fenna Huisman
Ik ben Fenna en loop stage bij Antes WMO in de casusregie.  De doelgroep cliënten waar ik mee werk, hebben zowel een psychiatrische stoornis als een verslaving.

Merve Asar
Ik ben Merve en ik loop stage in Kliniek Alexander, afdeling Ceder met de doelgroep Jongeren met verslavingsproblematiek.

 

      

 

Kliniek Alexander:  3 foto’s van de Extra Beveiligde Kamer (EBK)

REAKT Rietdijk : Kerstdiner en -activiteit + voorbereidingen.  december 2021

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen