Menu English

Welkom in de LWG kraam van Middin

Een stageplek bij Middin biedt veel mogelijkheden voor een hbo-er om aan de slag te gaan, ook na de stage! Diversiteit aan uitdagingen, van het zoeken naar zinvol werk, forensische zorg, multi-problematiek, samenwerking met het netwerk.

Middin biedt met 3.300 medewerkers ondersteuning, begeleiding, behandeling en zorg aan ongeveer 5.500 mensen met een verstandelijke, lichamelijke of meervoudige beperking, en aan mensen met niet-aangeboren hersenletsel of een beperking door ouderdom. 

Middin heeft een uitgebreid dienstenpakket en ondersteunt gezinnen, kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen op maat. Midden in de wijk, in de directe omgeving van de cliënt. Middin is werkzaam in Zuid-Holland, onder andere in Den Haag, Rotterdam en Zoetermeer. Je ontvangt een stagevergoeding volgens de Cao ghz.

Contactpersonen:

-          Jacqueline Hoezen, praktijkbegeleider  (tot 14.00 uur)

-          Ralph Kroos, begeleider

-          Nathalie de Held, stagebureau


Sietske Boele, stagiair Social WorkCarmen de Ruiter, LWG docent van Middin

 

 

Informatie over de doelgroep forensische zorg / lvb

 

Podcast: Studio LVB:

Hoe bieden we mensen met een licht verstandelijke beperking de juiste zorg en begeleiding zodat ze zich staande kunnen houden in een maatschappij die steeds ingewikkelder wordt? In Studio lvb delen medewerkers van Middin en de samenwerkingspartners hun ervaringen en kennis op dit gebied.

Studio LVB is onze podcastserie over de zorg en begeleiding van mensen met een licht verstandelijke beperking (LVB). De eerste aflevering gaat over de vraag wat een licht verstandelijke beperking is en waar mensen met een LVB tegenaan lopen.

Je kunt ze beluisteren via je favoriete podcastplatform of via Middin.nl

Hier vind je de afleveringen: (Begin bij #1: Wat is een LVB?)

https://middin.nl/studio-lvb

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen