Menu English

Welkom in de LWG kraam van Stichting Aanzet

Samen Leren is begeleiding aan huis voor ouders van kinderen uit groep 1 t/m 4 van de basisschool. Het doel van Samen Leren is om de schoolprestaties van de kinderen te verbeteren. Dit wordt bereikt door ouders vaardigheden aan te leren om vanuit huis hun kind te stimuleren. Dit creëert betere ontwikkelingskansen voor kinderen in de toekomst. Naast de school, hebben de ouders immers een cruciale rol in de ontwikkeling van hun kind.

Ouders maken zich concrete vaardigheden eigen door uitleg, oefenen en reflectie. Op deze manier verbetert Samen Leren de thuisbetrokkenheid, het contact met school en opvoedvaardigheden van ouders.

Daarnaast krijgen ouders een map met informatie en voorbeelden om thuis te gebruiken. Samen Leren werkt hierbij intensief samen met de scholen om de beste resultaten te behalen. Zo horen wij graag meer over hoe er op school wordt gewerkt middels een ouderleerkracht gesprek.

 

 

Bekijk de vacature:

Projectmedewerker

Contactpersonen:

 Marije van der Zwan: Praktijkbegeleider

Marije van der Zwan voert onder andere het project Samen Leren uit, maar daarnaast ook het Peuterlab en de Boekfiets. Ze begeleidt momenteel met een student een aantal gezinnen en vindt dit erg leuk om te doen! Ook is zij afgelopen jaar projectleider Samen Leren Maassluis geweest en hield zij zich bezig met de website www.opgroeieninvlaardingen.nl Genoeg ervaring om als student van te leren!


Mandy Wapenaar: praktijkbegeleider

Mandy Wapenaar is projectleider Samen Leren Schiedam, Vlaardingen en Maassluis. Ook voert zij sinds januari Peuterlab uit, is ze projectleider van de Voorleesexpress en stagebegeleider. 

 
Liesbeth van Ree: LWG docent


Stagiaire: Chaima Bennamari

Chaima Bennamari loopt stage bij Stichting Aanzet. Het eerste half jaar was dit vooral gericht op Samen Leren. Vanaf januari gaat zij zich breder oriënteren binnen Aanzet. Zo houdt zij zich nu ook bezig met het project Opstapje. 


Stagiaire: Wardeh Amouri

Wardeh Amouri heeft eigenlijk hetzelfde takenpakket als Chaima, alleen voert Wardeh de ouderkamer uit in plaats van Opstapje.

 Boekfiets

Op een aantal scholen in Vlaardingen is de Boekfiets een vast onderdeel in de week. Op de onderstaande video zie je een beweegversje geschreven door de Droomvogel:

        

Peuterlab

Omdat we door de maatregelen niet altijd de school in mogen, proberen we door middel van video’s onze doelgroep te bereiken en te ondersteunen:

 

 

 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen