Menu English

Welkom in de LWG kraam van Laurens Aesopus

Welkom bij Aesopus; het psychiatrisch verpleeghuis van Laurens!

Wij bieden een veilige en geborgen omgeving voor mensen met een zwaar leven en multiproblematiek die ergens anders geen aansluiting vinden. Bewoners voelen zich begrepen en geaccepteerd en kunnen bij ons zijn wie zij zijn, als onderdeel van de samenleving. Door aandacht voor de persoonlijke situatie en wensen denken wij out of the box voor de beste keuzes en oplossingen.

We vinden het belangrijk om te kijken naar de mens, niet het ziektebeeld. We weten wat hen drijft, wat ze belangrijk vinden en houden rekening met de persoonlijke situatie en wensen. Wij accepteren alle mensen volledig zoals ze zijn.

Ook onze medewerkers zijn bijzonder, ze handelen snel en relativeren met humor. Door onze expertise op de complexiteit en diversiteit in ziektebeelden kunnen wij elke uitdaging aan. Dit is de reden dat we een Regionaal Expertisecentrum Geronto-Psychiatrie willen worden om onze diensten en expertise binnen een grote regio beschikbaar te stellen.

Kijk voor meer informatie op de website:

 

Bekijk de vacature:

Gerontopsychiater

Contactpersonen:

 Praktijkbegeleider: Janneke Andeweg - van de Griend
(teamleider welzijn) 

 LWG-docent: Sarita van Houcke

 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen