Menu English

Welkom in de LWG kraam van Feyenoord

Geen woorden maar daden! Bij Feyenoord gaan wij actief aan de slag met mensen die een extra voorzetje nodig hebben om hun uitdagingen te kunnen tackelen. Je hoeft NIET zelf te kunnen voetballen, of actief aan een andere sport te doen. Je hoeft zelfs niet eens ‘voor’ Feyenoord te zijn. Iedereen mag meedoen; Feyenoord Foundation zet niemand buitenspel.

Feyenoord is de club die voor iedereen bereikbaar is en midden in de samenleving staat, een club die haar omgeving beter wil maken. Vanuit deze visie voert Feyenoord al jaren een breed maatschappelijk beleid voor diverse doelgroepen, welke gericht zijn op de pijlers; Sportparticipatie, gezondheid, talentontwikkeling en het stimuleren van de sociale cohesie. Binnen dit beleid biedt Feyenoord jaarlijks stageplaatsen aan studenten Social Work, binnen de profielen JEUGD en WELZIJN & SAMENLEVING waar jij jezelf optimaal kan ontwikkelen in een leerzame en uitdagende leeromgeving! Word jij al nieuwsgierig?

Bekijk de vacature:

Maatschappelijk projectmedewerker

Contactpersonen:


Praktijkbegeleider:  Patrick
Ik ben Patrick, coördinator van de stages bij Feyenoord. Dit houdt in dat ik alles rondom je stage in orde maak en ervoor zorg dat je een leuke, leerzame en uitdagende stage bij ons kunt lopen. Ik ben dan ook de schakel tussen school en de praktijk. We doen er bij Feyenoord alles aan om ervoor te zorgen dat je een stageplaats hebt waarin je al je competenties kunt opdoen en uiteraard ook meekrijgt wat het is om betrokken te zijn bij Feyenoord. Je hoeft geen voetbaltalent te zijn om jezelf te ontwikkelen bij ons en in jullie geval vooral bij de maatschappelijke projecten. Wees welkom dus.


Inge Hoogervorst, profiel Jeugd : Stagiaire Feyenoord (vorig jaar YETS Foundation)
"Bij de verschillende projecten van Feyenoord word ik enthousiast begroet door de kinderen, mijn betrokkenheid maakt dat kinderen zich vrij voelen om zich te ontwikkelen".


Carlijn, stagiare

LWG docent: Irina Nojoredjo
Ik ben Irina Nojoredjo, LWG docent bij Feyenoord, waar onderwijs en praktijk hand in hand samengaan en wij geloven in de #krachtvanFeyenoord om de bewoners van Rotterdam Zuid een voorzetje te geven om aan hun eigen doelen te werken.
Club 1908

Streetleague

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen