Menu English

Bij ons Zorg

Welkom in onze LWG-kraam

Bij Ons is er voor (kwetsbare) jongeren die begeleiding nodig hebben. Waar er bij andere organisaties
vaak tegen een muur wordt opgelopen doordat de hulp niet passend is, kijkt Bij Ons naar mogelijkheden.
Een plek in een huiselijke, kleinschalige, landelijke omgeving waar rust en veiligheid voorop staat. Bij
Ons kijkt naar het individu en past hier de begeleiding op aan. Samenzijn, vertrouwen, laagdrempelig,
veilig en warm, je kan “Bij Ons” terecht.

Bij Ons biedt individuele begeleiding, logeerweekenden, groepsbegeleiding, kampweken en beschermd
wonen aan. Bij de individuele begeleiding zijn de deelnemer en zijn of haar begeleider samen op locatie en wordt er per dag een planning gemaakt. Bij het maken de planning wordt rekening gehouden met de belastbaarheid van de deelnemer. Bij Ons heeft drie verschillende locaties
waar de individuele begeleiding plaatsvindt. Op deze locaties zijn iedere dag meerdere kinderen
en begeleiders aanwezig en is er de mogelijkheid om samen te spelen.

Bekijk de vacature:

Jongerenbegeleider

Contactpersonen:


Hallo allemaal! Ik ben Mike en ik ben samen met Wouter verantwoordelijk voor alles rondom de stagiaires binnen Bij Ons Zorg. Ik vind het erg leuk om studenten te helpen om de laatste stappen te zetten naar een startende professional. Iedere student heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten, die op zijn of haar eigen manier ingezet kunnen worden. Samen met Wouter zal ik klaarstaan voor alle stagiaires om dit pad met veel plezier te bewandelen.


Hallo allemaal! Mijn naam is Wouter en ik ben zorg/stage-coördinator bij Zorginstelling Bij Ons. Samen met mijn collega Mike staan wij klaar voor alle nieuwe stagiaires. Wij zorgen ervoor dat het hele stageproces goed verloopt en dat elke stagiaire zijn of haar eigen talent in kan zetten in het werkveld. Omdat Zorginstelling Bij Ons een kleinschalig bedrijf is, zullen de lijntjes tussen stagiaires en ons (Mike en Wouter) kort zijn. Op de dagen dat de LWG plaatsvindt op onze locatie zal ik zorgen dat ik erbij ben zodat we met zijn allen het leerproces zo optimaal mogelijk kunnen houden. Tenslotte is het mijn taak om erop toe te zien dat de stagiaires het naar hun zin hebben én een waardevolle tijd zullen hebben bij Zorginstelling Bij Ons. 


LWG docent:
Ik ben Sarah van Wijngaarden en betrokken als LWG docent. Sinds 2014 werk ik bij Hogeschool Rotterdam. Ooit was ik zelf student bij Hogeschool Rotterdam, toen nog de opleiding Maatschappelijk Werk. Van 2001 tot 2014 heb ik gewerkt als maatschappelijk werker en orthopedagoog.

In jaar 3 staat het praktijkleren voorop en zie ik studenten een mooie groei maken in de persoonlijke en professionele ontwikkeling. Kijk goed welke stageplek bij je past en solliciteer dan snel!

 

 

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen