Menu English

Het lectoraat doet onderzoek naar de (veranderende) ondersteuningsbehoeften tijdens het ouder worden met levenslange beperkingen. Dit kan gaan over (specialistische) zorg bij toename van gezondheids- en participatieproblemen, maar ook over duurzame arbeidsparticipatie of gelijkwaardig samenleven met anderen.

Studenten van Hogeschool Rotterdam worden in het onderzoek van het lectoraat betrokken en de resultaten dragen bij tot verdere ontwikkeling van het beroepsonderwijs, met name de kennis over eigen regie, burgerschap en de strategie├źn die mensen toepassen om beperkingen een goede plek te geven in het alledaagse leven.

Samenwerking

Het lectoraat werkt samen met CP Nederland, Basalt, Rutgers Expertisecentrum Seksualiteit, Disability Studies in Nederland, Stichting Tiresias, FleksZorg, Need2Care, Snoezelzorg, De Ultieme Zorg, Rijndam Revalidatie, Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland, Hogeschool Rotterdam, Universiteit voor Humanistiek, Gemeente Rotterdam.

Medewerkers lectoraat

Alle lectoraten

van Kenniscentrum Zorginnovatie
­čŹ¬

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen