Menu
  English

  Heidi van Heijningen-Tousain

  Project medewerker

  Heidi van Heijningen is sinds maart 2015 als projectmedewerker verbonden aan Kenniscentrum Zorginnovatie. Zij verricht ondersteunende werkzaamheden bij verschillende lectoraten: ‘Verloskunde & Geboortezorg’ , Audit en Registratie , ‘Transities in zorg’ , ‘Ondersteuningsbehoeften: Levenslang & Levensbreed’ en ‘Disability Studies’.

  Haar achtergrond als professional in de verpleegkunde, verloskunde en kraamzorg kan zij hierbij inzetten. Naast het ondersteunen bij diverse projecten is Heidi verantwoordelijk voor het bijhouden van de website OpEigenBenen.nu  vanuit het lectoraat Transities in zorg. 

  Daarnaast coördineert Heidi het Ouderpanel Verloskunde & Geboortezorg en de Studentenraad Onderzoek  waar studenten van de verloskunde opleiding van Hogeschool Rotterdam in participeren. Ook is zij als docent en coördinator bij het keuzevak Zwangerschap & Ouderschap met een lichamelijke beperking betrokken. In dit keuzevak komen alle achtergrondkennis vanuit de diverse lectoraten en de persoonlijke ervaring van Heidi bij elkaar.

  Project(en)

  Van Heidi van Heijningen-Tousain

  Publicatie(s)

  Van Heidi van Heijningen-Tousain