Menu English

Activiteiten Wijnhaven Blaak

Alle workshops en activiteiten zijn gratis. Je hoeft je niet van te voren aan te melden (alleen voor de ijsbad-challenge).

Wake up Yoga

Lokaal WH.1.203, 09.30-10.30 uur

Je dag beginnen met yoga: super goed idee! Houd je soepel, in balans en je start relaxt je dag. Alleen maar voordelen dus. En don’t worry: je hoeft niet lenig te zijn of jezelf in onmogelijke houdingen te acrobatieken!

Ronde 1 – 10.30 11.20

Zin in!                                                                          WH.1.203
Alles wat we doen (of laten) begint met motivatie. Dus ook je studie! Soms ver te zoeken, maar wel nodig om die ene deadline te halen of goed voorbereid te zijn op die ene toets. Wat kun je doen als je motivatie het af laat weten?

De wurggreep van jouw gedachten                     WH.1.209
We denken dagelijks zo’n 75.000 gedachten en ruim 90% daarvan is onzin, en de meeste zijn ook nog eens negatief! In deze workshop leer je zien hoe jij jouw gedachten kunt onderzoeken op waarheid en kunt veranderen.

Ronde 2 – 11.40 12.30

Stop met uitstellen, start met beginnen!            WH.1.209
En deze workshop ga je ff niet uitstellen. Want eigenlijk heb je er zelf ook wel genoeg van. Je bent niet de enige! Wil jij jouw uitstelgedrag eindelijk eens effectief aanpakken? Dan moet je hier zijn.

Stress Less!                                                                WH.1.211
Stress heeft iedereen wel eens. Maar te veel, te vaak, te lang aan het stressen wordt toch een probleem. Hoe jij de goede balans vindt? In deze workshop krijg je daarvoor de tips and tricks!

Durf jij de IJsbad-Challenge aan? 

Laat je professioneel begeleiden naar je eerste ijsbad, terwijl je wordt aangemoedigd door mede-studenten. Wat je feitelijk ook leert zijn stress-managmenttechnieken. Neem je wel je zwemkleding en een handdoek mee.

Meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan want er zijn maar beperkt aantal plekken voor deze challenge! Stuur je aanmelding naar studentenwelzijn@hr.nl en dan hoor je binnenkort of jij één van de geselecteerden bent om het ijsbad in te gaan.

Tijd: 11.40-14.00 uur

Locatie: Academieplein en Museumpark

Ronde 3 – 13.00 13.50

Boost your self-image (in English)                        WH.1.203
Do you sometimes feel like you are less than others? Do you talk yourself down? Through theory and practical tools you will learn how to change the way you look at yourself. Give your confidence a boost and be a little nicer to yourself.

PLanning champ!                                                                 WH.1.209
Plannen, daar wil je beter in worden. Het scheelt je stress, het geeft overzicht en daardoor ontstaat ook weer meer motivatie. Dat wil je toch? In deze workshop leer je de belangrijkste plannning-hacks.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen