Menu English

Activiteiten locatie Academieplein

Alle workshops en activiteiten zijn gratis. Je hoeft je niet van te voren aan te melden (alleen voor de ijsbad-challenge).

Ninja Jumping Rope

Hoofdingang AP, 09.30-10.30 uur

Kan jouw conditie wel wat beter? Geen zin om veel geld te besteden aan een sportschool? Ga touwtjespringen! Maar dan wel de next level fun way en op muziek! En rond je de workshop af? Dan krijg je het springtouw daarna mee!

Ronde 1 – 10.30 - 11.20 uur

Planning Champ!                                                     RS.02.150
Plannen, daar wil je beter in worden. Het scheelt je stress, het geeft overzicht en daardoor ontstaat ook weer meer motivatie. Dat wil je toch? In deze workshop leer je de belangrijkste plannning-hacks.

Positief Gezond!                                                      AP.B03.078
Zo heet de unieke methode waar je in deze workshop kennis mee maakt. Kom te weten welke factoren van invloed zijn op je gezondheid, hoe het eigenlijk met je gaat, en welke stappen je kan nemen om ermee aan de slag te gaan.

Ronde 2 – 11.40 - 12.30 uur

Meer doen in minder tijd                                       RS.02.150
‘Aan het einde van mijn tijd heb ik altijd een heleboel studie over.’ Slaat dat precies op jou? Leer je tijd beter te managen zodat je eens kunt gaan ervaren dat je tijd over houdt.

Hoogbegaafd zijn is leuk!                                       AP.B03.078
Als je wat sneller bent dan je klasgenoten, en misschien een beetje anders in elkaar zit… dan kan dat lastig zijn! Terwijl het ook juist een kracht is die je verder kan helpen In deze workshop krijg je praktische inzichten en handvatten.

Durf jij de IJsbad-Challenge aan? 

Laat je professioneel begeleiden naar je eerste ijsbad, terwijl je wordt aangemoedigd door mede-studenten. Wat je feitelijk ook leert zijn stress-managmenttechnieken. Neem je wel je zwemkleding en een handdoek mee.

Meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan want er zijn maar beperkt aantal plekken voor deze challenge! Stuur je aanmelding naar studentenwelzijn@hr.nl en dan hoor je binnenkort of jij één van de geselecteerden bent om het ijsbad in te gaan.

Tijd: 11.40-14.00 uur

Locatie: Academieplein en Museumpark

Ronde 3 – 13.00 - 13.50 uur

Who the F*ck are you?                                           RS.02.140
Leer jouw medestudent en zij jou op een leuke, veilige manier beter kennen. Verbinding met anderen is namelijk niet alleen superfijn en leuk, maar ook heel gezond. En wie weet maak je vrienden voor het leven?

Voel jij je verbonden?                                             AP.B03.078
Sense of belonging: het gevoel van verbinding. Wist je dat een lage ‘student sense of belonging’ een negatieve impact heeft op je welzijn en je studievoortgang? In deze workshop krijg je tips & tricks om je beter verbonden te voelen met je studie.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen