Menu
  English

  Activiteiten locatie Academieplein

  Alle workshops en activiteiten zijn gratis. Je hoeft je niet van te voren aan te melden (alleen voor de ijsbad-challenge).

  Ninja Jumping Rope

  Hoofdingang AP, 09.30-10.30 uur

  Kan jouw conditie wel wat beter? Geen zin om veel geld te besteden aan een sportschool? Ga touwtjespringen! Maar dan wel de next level fun way en op muziek! En rond je de workshop af? Dan krijg je het springtouw daarna mee!

  Ronde 1 – 10.30 - 11.20 uur

  Planning Champ!                                                     RS.02.150
  Plannen, daar wil je beter in worden. Het scheelt je stress, het geeft overzicht en daardoor ontstaat ook weer meer motivatie. Dat wil je toch? In deze workshop leer je de belangrijkste plannning-hacks.

  Positief Gezond!                                                      AP.B03.078
  Zo heet de unieke methode waar je in deze workshop kennis mee maakt. Kom te weten welke factoren van invloed zijn op je gezondheid, hoe het eigenlijk met je gaat, en welke stappen je kan nemen om ermee aan de slag te gaan.

  Ronde 2 – 11.40 - 12.30 uur

  Meer doen in minder tijd                                       RS.02.150
  ‘Aan het einde van mijn tijd heb ik altijd een heleboel studie over.’ Slaat dat precies op jou? Leer je tijd beter te managen zodat je eens kunt gaan ervaren dat je tijd over houdt.

  Hoogbegaafd zijn is leuk!                                       AP.B03.078
  Als je wat sneller bent dan je klasgenoten, en misschien een beetje anders in elkaar zit… dan kan dat lastig zijn! Terwijl het ook juist een kracht is die je verder kan helpen In deze workshop krijg je praktische inzichten en handvatten.

  Durf jij de IJsbad-Challenge aan? 

  Laat je professioneel begeleiden naar je eerste ijsbad, terwijl je wordt aangemoedigd door mede-studenten. Wat je feitelijk ook leert zijn stress-managmenttechnieken. Neem je wel je zwemkleding en een handdoek mee.

  Meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan want er zijn maar beperkt aantal plekken voor deze challenge! Stuur je aanmelding naar studentenwelzijn@hr.nl en dan hoor je binnenkort of jij één van de geselecteerden bent om het ijsbad in te gaan.

  Tijd: 11.40-14.00 uur

  Locatie: Academieplein en Museumpark

  Ronde 3 – 13.00 - 13.50 uur

  Who the F*ck are you?                                           RS.02.140
  Leer jouw medestudent en zij jou op een leuke, veilige manier beter kennen. Verbinding met anderen is namelijk niet alleen superfijn en leuk, maar ook heel gezond. En wie weet maak je vrienden voor het leven?

  Voel jij je verbonden?                                             AP.B03.078
  Sense of belonging: het gevoel van verbinding. Wist je dat een lage ‘student sense of belonging’ een negatieve impact heeft op je welzijn en je studievoortgang? In deze workshop krijg je tips & tricks om je beter verbonden te voelen met je studie.