Menu
  English

  Onderwijs

  Jij bent nooit uitgeleerd

  Krijg jij een kick van anderen iets leren? Vind je het mooi om met kinderen of jongeren om te gaan? Dan is het echt iets voor jou om leraar te worden.

  Je bent nooit uitgeleerd

  Had jij vroeger ook een favoriete juf, meester of docent? Aan wiens lippen je hing toen er iets werd uitgelegd? Of bij wie je je hart kon luchten? Zo iemand kun jij ook zijn voor de volgende generaties. Je helpt de jeugd op weg naar hun toekomst, een mooiere missie is er bijna niet. Met veel verantwoordelijkheden en je moet tegen een stootje kunnen. Prachtig, toch?

  Bekijk onze opleidingen in het onderwijs

  Kom naar de open dag of volg online voorlichtingen

  De dromen van...

  Senay, vierdejaarsstudent Pabo

  "Nadat iedereen in m’n omgeving zei dat ik juf moest worden, liep ik een dag mee op een school. Ik was meteen verkocht. Nu sta ik drie dagen in de week voor de klas en weet ik inmiddels dat ik m’n droombaan heb gevonden. Ik denk dat ik uiteindelijk kinderpsychologie ga studeren zodat ik ze nog beter kan begeleiden. Je hoort weleens verhalen over mensen die moeite hebben met de stap terug naar school als je al een aantal jaar werkt. Maar daar ben ik niet bang voor, want ik raak snel verveeld en zal me daarom altijd blijven ontwikkelen. De Pabo vraagt veel van je en ik denk dat de meesten de werkdruk onderschatten. Bereid je daarom goed voor."

  Rondleiding locatie Museumpark

  Ontdek waar je straks gaat studeren

  Op locatie Museumpark vind je onze lerarenopleidingen en de pabo. In deze vlog laat student Talha zijn vijf favoriete plekken zien op locatie Museumpark. Ben je nieuwsgierig geworden? Bekijk dan de vlog! 

  Andere studenten aan het woord

  Ervaringen in de studierichting Onderwijs

  Projecten waar we trots op zijn

  Laat je inspireren