Menu English

Gökhan Tercan

Lerarenopleiding economie in deeltijd

Ik besefte dat ik met lesgeven veel kon betekenen. Hierdoor begon ik steeds meer en meer plezier te krijgen in het lesgeven. 

Ik heb ruim 12 jaar in de financiële wereld gewerkt. Naast mijn werkzaamheden binnen de bank gaf ik regelmatig gastlessen op vmbo-scholen over Financieel Zelfredzaamheid, Jongeren & Schulden en/of Leren Omgaan Met Geld lessen. Ik vind dat ik maatschappelijk betrokken moest zijn, benaderde zelf scholen om gastlessen te geven en wilde zo op mijn manier mijn steentje bijdragen. Na iedere gastles zag ik de dankbaarheid van de leerlingen. Dat raakte mij altijd. Ik besefte dat ik met zoiets kleins veel kon betekenen. Hierdoor begon ik steeds meer plezier te krijgen in het lesgeven. Het heeft ervoor gezorgd dat ik mij ben gaan oriënteren wat ik nou echt wil doen en waar dus eigenlijk al die tijd mijn hart ligt. En dat was docent worden en lesgeven.   

Het deeltijd traject van vier jaar biedt mij de mogelijkheid om mij om te scholen en zo mijn bevoegdheid te behalen.  

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen