Menu English

Activiteiten Kralingse Zoom

Alle workshops en activiteiten zijn gratis. Je hoeft je niet van te voren aan te melden (alleen voor de ijsbad-challenge).

Boksclinic Nouchka Fontijn

Locatie: Rode vloer naast kantine

Tijd: 09.30-10.30 uur

Hoe tof is dat?! Nouchka was zelf student Fysiotherapie op de hogeschool en bokste zich naar goud op het NK en EK, zilver op het WK, en brons op de Olympische spelen.
Er zijn maar 30 plekjes, dus wees er op tijd bij.

Ronde 1 – 10.30 11.20

Stop procrastinating! (in English)                         LOKAAL KZ.D2.175
Do you ever feel like there is either not enough time or that you’re wasting it? Join the workshop and learn all about procrastination, the importance of goal setting plus methods and practical tools to try to procrastinate less!

Slaapbaas!                                                                 LOKAAL KZ.D2.230
Voldoende goede slaap is superbelangrijk. Niet alleen om goed in je vel te zitten, maar ook voor je schoolprestaties. Kan jouw slaap wel wat beter? In deze workshop leer je hoe.

Ronde 2 – 11.40 12.30

Drop die Dip                                                              LOKAAL KZ.D2.175
Je doet helemaal niets verkeerd als je wel eens een dip hebt. Hoort er gewoon bij. Toch langer in een dip? Dan wordt het vervelend. Krijg grip op je dip en leer hoe er beter mee om kunt gaan.

Das Lachuh!                                                               LOKAAL KZ.D2.180 
Lachen is supergezond. Het stimuleert de aanmaak van lichaamseigen geluksstofjes, reduceert stress, verbetert je immuunsysteem en heeft een pijnstillend effect. Leer hoe je jouw lach voor je laat werken. Dat wordt…, lachen dus.

Wat vind jij dan?!                                                     LOKAAL KZ.D2.230
Young Experts organiseert een sessie over het thema ‘Sociale ongelijkheid’. Heb jij daar wel een mening over? Of wil je graag luisteren naar wat anderen daarover te zeggen hebben? Laat je horen en doe mee!

Durf jij de IJsbad-Challenge aan? 

Laat je professioneel begeleiden naar je eerste ijsbad, terwijl je wordt aangemoedigd door mede-studenten. Wat je feitelijk ook leert zijn stress-managmenttechnieken. Neem je wel je zwemkleding en een handdoek mee.

Meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan want er zijn maar beperkt aantal plekken voor deze challenge! Stuur je aanmelding naar studentenwelzijn@hr.nl en dan hoor je binnenkort of jij één van de geselecteerden bent om het ijsbad in te gaan.

Tijd: 11.40-14.00 uur

Locatie: Academieplein en Museumpark

Ronde 3 – 13.00 13.50

Zin in!                                                                          LOKAAL KZ.D2.175
Alles wat we doen (of laten) begint met motivatie. Dus ook je studie! Wat kun je doen als je motivatie het af laat weten? In deze workshop krijg je het antwoord.

Schermjunkie                                                            LOKAAL KZ.D2.230
Zeg eens eerlijk? Hoeveel uur per dag zit jij naar een schermpje te turen? Kun je er gewoon geen genoeg krijgen? Dan moet je zeker even deze workshop doen!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen