Menu English

Studentenwelzijnsdag

Op 8 juni is het Studentenwelzijnsdag! Kom langs en doe mee aan één van de workshops en clinics! Het is gratis en aanmelden is niet nodig (behalve voor de ijsbad-challenge - zie hieronder). De activiteiten vinden plaats op de 4 hoofdlocaties van de hogeschool: Museumpark, Academieplein, Kralingse Zoom en Wijnhaven Blaak.

11.30 - 13.00 uur: keynote speaker Thijs Launspach

Kantine locatie Academieplein

Spreker Thijs Launspach is psycholoog, trainer en bestsellerauteur van o.a. ‘Fokking Druk’, ‘Je bent al Genoeg’ en ‘Asociale Media’,  Hij is stress-expert en expert op het gebied van millennials: hun twijfels, hun mindset en hun uitdagingen op de arbeidsmarkt. Thijs legt je in zijn lezing op een duidelijke en overzichtelijke manier (én met humor!) alles uit wat je moet weten over stress, burn-outs en/of millennialzaken. Met prikkelende opdrachten en interactieve elementen komt de boodschap écht binnen! Hij is expert op het gebied van leiderschap, lifestyle & health en wetenschap. 

Ochtendprogramma

Kies hieronder voor een overzicht van alle workshops op jouw locatie!

Middagprogramma met Tim Hofman

Kom naar de bijeenkomst in de kantine van locatie Academieplein.

Tijd: 14.00 – 16.00 uur

  • Ontdek wat we doen om Studentenwelzijn te verbeteren
  • Presentatie resultaten HR-brede Studentenwelzijnsmonitor
  • Aftrap samenwerking ‘Caring Universities’
  • Ondertekening intentieverklaring ‘ondersteuning studenten met een handicap’ door directeur O&O met Onderzoeksproject Onstage en Platform Included
  • En laat je inspireren door presentator, journalist, schrijver en programmamaker Tim Hofman

Durf jij de IJsbad-Challenge aan? 

Laat je professioneel begeleiden naar je eerste ijsbad, terwijl je wordt aangemoedigd door mede-studenten. Wat je feitelijk ook leert zijn stress-managmenttechnieken. Neem je wel je zwemkleding en een handdoek mee.

Meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan want er zijn maar beperkt aantal plekken voor deze challenge! Stuur je aanmelding naar studentenwelzijn@hr.nl en dan hoor je binnenkort of jij één van de geselecteerden bent om het ijsbad in te gaan.

Tijd: 11.40-14.00 uur

Locatie: Academieplein en Museumpark

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen