Menu English

Activiteiten locatie Museumpark

Alle workshops en activiteiten zijn gratis. Je hoeft je niet van te voren aan te melden (alleen voor de ijsbad-challenge).

Wake up Yoga

Binnentuin MP, 09.30-10.30 uur

Je dag beginnen met yoga: super goed idee! Houd je soepel, in balans en je start relaxt je dag. Alleen maar voordelen dus. En don’t worry: je hoeft niet lenig te zijn of jezelf in onmogelijke houdingen te acrobatieken!

Ronde 1 – 10.30 11.20

HELP!!                                                                         MP.L03.333
Of het nu angst is om te falen, voor wat anderen van je vinden, voor spinnen of gewoon voor schoonouders. Angst heeft een functie, maar soms is het ook wat te veel van het goede. Wil je dat anders? Kom meedoen!

Als familie verslaafd is…                                         MP.L03.438
Zestien procent van de studenten van de hogeschool heeft familie met verslavingsproblemen. Wil je meer weten over hun ervaringen, de ondersteuning die zij wel/niet kregen en de beschikbare hulp bij de hogeschool?

Van Brak naar Strak                                                 MP.L03.444
Je wilt wel, maar je weet niet hoe. Je weet wel hoe, maar je hebt geen zin: er is altijd een goede rede om even niet goed voor jezelf te zorgen. Leer hoe je een simpele workout gebruikt in je dagelijks leven. Get moving!

Kiezen, hoe doe je dat?                                                    MP.L03.450
Keuzestress? De hele dag door moet je kleine en soms grote keuzes maken. In deze workshop onderzoeken we hóe jij keuzes maakt. Gebruik je alleen je verstand of doet je hart ook mee? En heeft je lijf misschien ook nog wat te vertellen? In deze workshop krijg je handvatten aangereikt die je ondersteunen in het zelfstandig maken van keuzes die voor jou kloppen.

Ronde 2 – 11.40 12.30

Adem jezelf relaxt                                                    MP.L03.333
Sta jij altijd strak van de spanning als je weer tentamens moet doen? Een beetje spanning is goed en houd je scherp, maar het wordt een ander verhaal als je helemaal blokkeert. In deze workshop leer je hoe je meer Zen je tentamen doet.

Stop met uitstellen, start met beginnen!            MP.L03.444
En deze workshop ga je ff niet uitstellen. Want eigenlijk heb je er zelf ook wel genoeg van. Je bent niet de enige! Wil jij jouw uitstelgedrag eindelijk eens effectief aanpakken? Dan moet je hier zijn.

Durf jij de IJsbad-Challenge aan? 

Laat je professioneel begeleiden naar je eerste ijsbad, terwijl je wordt aangemoedigd door mede-studenten. Wat je feitelijk ook leert zijn stress-managmenttechnieken. Neem je wel je zwemkleding en een handdoek mee.

Meedoen? Meld je zo snel mogelijk aan want er zijn maar beperkt aantal plekken voor deze challenge! Stuur je aanmelding naar studentenwelzijn@hr.nl en dan hoor je binnenkort of jij één van de geselecteerden bent om het ijsbad in te gaan.

Tijd: 11.40-14.00 uur

Locatie: Academieplein en Museumpark

Ronde 3 – 13.00 13.50

Is je Mind zo Full? Mindfulness!                           MP.L03.333
Zweverig? Vaag? Juist niet! Mindfulness is juist heel nuchter en praktisch. En het mooiste van alles: je kunt er goed en duurzaam stress mee reduceren en je stemming verbeteren.

Zin in!                                                                          MP.L03.438
Alles wat we doen (of laten) begint met motivatie. Dus ook je studie! Soms ver te zoeken, maar wel nodig om die ene deadline te halen of goed voorbereid te zijn op die ene toets. Wat kun je doen als je motivatie het af laat weten?

Echt succesvol worden!                                          MP.L03.450
Wie droomt er (stiekem) niet van? Je doelen en dromen echt verwezenlijken en succesvol zijn in wat je doet. Nieuwsgierig welke eigenschappen je nodig hebt om dit te bereiken? Doe dan mee aan deze workshop!

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen