Ga direct naar de content

Museumpark hoogbouw

Wij zijn hier te vinden

Museumpark hoogbouw

Burgemeester S'jacobplein 1 3015 CA Rotterdam

Route

Bekijk hoe je deze locatie kan bereiken

Met het openbaar vervoer

Neem vanaf Rotterdam Centraal Station metrolijn D richting De Akkers of E richting Slinge. Op station Beurs stap je over op de A, B of C lijn richting Schiedam Centrum. Stap uit bij halte Dijkzigt, deze ligt pal voor de hoofdingang van locatie Museumpark. Aan de rechterkant zie je het paviljoen.

Bekijk je reistijd met het ov

Met de auto

Locatie ligt iets buiten het centrum, schuin achter het Erasmus MC. Neem vanuit het zuiden de Maastunnel en sla rechtsaf na het bezinestation. Rij vanuit het centrum over de Westblaak, locatie Museumpark ligt tegenover de metrohalte Dijkzigt.

Maastunnel (deels) afgesloten

Van 3 juli 2017 tot en met eind september 2019 zijn er werkzaamheden in de Maastunnel. Hierdoor is er maar één tunnelbuis beschikbaar voor het gemotoriseerde verkeer van zuid naar noord (richting Erasmus MC). De Maastunnel is in deze periode afgesloten van noord naar zuid (richting A15). Kijk voor alternatieve routes en meer informatie op de website van de Maastunnel.

Openingstijden en faciliteiten

Wanneer je terecht kunt op deze locatie

Reguliere openingstijden

Maandag 7.15 - 22.00 uur
Dinsdag 7.15 - 22.00 uur
Woensdag 7.15 - 22.00 uur
Donderdag 7.15 - 22.00 uur
Vrijdag 7.15 - 18.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Let op: tijdens vakantieperiodes kunnen aangepaste openingstijden gelden en kan alleen van de hoofdingang gebruik worden gemaakt.

Openingstijden kerstvakantie

Tijdens de kerstvakantie is deze locatie gesloten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018. Open: dinsdag 2 januari tot en met vrijdag 5 januari 2018 van 07:30 tot 17:00 uur.

Faciliteiten

  • Restaurant
  • Mediatheek
  • Studielandschap
  • Symposiumzaal
  • Randstad Uitzendbureau
  • Geldautomaat

We gebruiken cookies om de website te verbeteren.