Menu Zoeken English

RDM Rotterdam

Wij zijn hier te vinden
Foto van locatie RDM Rotterdam

RDM Rotterdam

RDM-kade 59 3089 JR Rotterdam

Route

Hoe kan je deze locatie bereiken?

Met het openbaar vervoer

Studenten en medewerkers kunnen met de Waterbus naar RDM. Studenten reizen gratis op vertoon van hun studentenkaart. Medewerkers kunnen het bedrag terugkrijgen via een reiskostendeclaratie. Lijn 18 van de Waterbus vaart vanaf haltes Erasmusbrug, St. Jobshaven en Katendrecht naar Heijplaat-RDM. Deze snelle catamaran brengt je binnen 15 minuten naar de overkant en vaart twee keer per uur. Er vaart ook een Waterbus (lijn 181) vanaf de Maasboulevard in Schiedam naar RDM. Je fiets kan gewoon mee aan boord. Vanaf metrostation Zuidplein rijdt bus 68 naar Heijplaat. Stap uit bij de laatste halte en loop rechts onder de poort door. Aan de linkerkant bevindt zich Innovation Dock.

Plan je route op 9292.nl

Bekijk je reistijd met het ov

Met de auto

Neem op de A15 (Ring Rotterdam Zuid) afslag 18: Heijplaat. Volg vanaf de afrit de borden Heijplaat / Havens 2250-2750 en later RDM Rotterdam. Sla niet linksaf bij het bord Heijplaat, maar volg de borden RDM Rotterdam en rijd rechtdoor op de Droogdokweg (met de bocht mee naar rechts). Na de volgende bocht naar rechts (Heijplaatweg) neem je (na parkeerterrein A) de eerste links en dan weer links. Je rijdt nu het RDM-terrein op langs het water. Innovation Dock ligt aan het einde rechts. Je kunt achter het pand of elders op het terrein gratis parkeren.

 

Regels bezoeken locaties

In verband met coronavirus

Wil je één van onze locaties bezoeken? Bekijk de regels voor het bezoeken van de locaties op hr.nl/informatiepunt-coronavirus.

Openingstijden en faciliteiten

Wanneer je terecht kunt op deze locatie

Reguliere openingstijden

Maandag 7.30 - 22.00 uur
Dinsdag 7.30 - 22.00 uur
Woensdag 7.30 - 21.00 uur
Donderdag 7.30 - 22.00 uur
Vrijdag 7.30 - 20.00 uur
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Let op: tijdens vakantieperiodes kunnen aangepaste openingstijden gelden.

Faciliteiten

  • Praktijkruimtes
  • Garage Automotive
  • Bedrijfsruimtes
  • Bootverbinding
  • Kantine

Neem een kijkje in de werkplaatsen

Of je nu techniek studeert of wat anders: wil je iets maken, dan heb je daar de juiste materialen, apparatuur én advies voor nodig. Die vind je op de campus van RDM Rotterdam; dé plek in de haven voor de innovatieve maakindustrie.

Opleidingen

De opleidingen die op deze locatie worden gegeven

We gebruiken cookies voor analyse en marketing om de website te verbeteren.

Wijzig cookie-instellingen