Menu English

Dr. Fleur Prinsen

Oud-lector Digitale Didactiek

Fleur Prinsen is lector Digitale Didactiek bij Hogeschool Rotterdam. Het onderzoek valt binnen de onderzoekslijn Optimalisering Leerprocessen van Kenniscentrum Talentontwikkeling.

Over de lector

Fleur Prinsen is van origine onderwijspsychologe en voltooide deze master aan de Universiteit Leiden. Zij promoveerde aan de Vrije Universiteit Amsterdam op “Verschillen bij samenwerkend leren via de computer”.Tijdens een postdoc aan de Universiteit Utrecht heeft ze binnen de grootstedelijke context onderzoek gedaan naar identiteitsontwikkeling van jongeren via sociale media. Daarnaast heeft Prinsen als postdoc aanstellingen gehad bij internationale instituten voor onderwijsonderzoek in Toronto en Singapore. Vóór haar benoeming bij Hogeschool Rotterdam, deed zij aan de Open Universiteit onderzoek naar netwerkleren, afstandsonderwijs, en onderzoekend leren met behulp van mobiele technologie.

Project(en)

Van Dr. Fleur Prinsen

Publicatie(s)

Van Dr. Fleur Prinsen
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen