Menu English

Verbinding met onderwijs

van lectoraat Digitale Didactiek

Het lectoraat Digitale Didactiek draagt op verschillende manieren bij aan het onderwijs. Een voorbeeld is de e-minor Digitale Didactiek.

Samen met het Instituut voor Lerarenopleidingen van Hogeschool Rotterdam gaat het lectoraat, door het ontwerpen van ‘blended’ werkvormen, onderzoeken hoe de binding van studenten met de opleiding en de leerdomeinen versterkt kan worden.

Ook gaat het lectoraat onderzoeken hoe daarin ruimte gecreëerd kan worden voor de diverse achtergronden en leer-/werkpraktijken van de studenten. Het lectoraat wil met de studenten en docenten een online platform gaan creëren om onderwijs-ontwerpers te ondersteunen bij het ontwerpen van digitale leerarrangementen. Het lectoraat wil voor een bruikbaar en gedeeld conceptueel raamwerk met ontwerpprincipes zorgen, en wil de meerwaarde van dit soort arrangementen voor het voetlicht brengen.

Het lectoraat werkt ook mee aan de e-minor Digitale Didactiek. Een introductie:

Betrokken opleidingen

van Hogeschool Rotterdam
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen