Menu English

Mortaza Shoae Bargh

Lector Privacy & Cybersecurity

Mortaza S. Bargh is lector bij het Kenniscentrum Creating010. Mortaza is actief binnen het project Data Driven Society. Daarbinnen voert Mortaza onderzoek uit naar privacy en security engineering. Hij zoekt vanuit een technologische oriëntatie naar de samenhang tussen privacy en cybersecurity. Daarnaast wordt de verbinding gezocht tussen de benadering van privacy en cybersecurity vanuit zowel het design- als het engineeringsperspectief bij de realisatie van informatiesystemen. Shoae Bargh hanteert hiervoor een aanpak om de technologische en niet-technologische aspecten (zoals juridische, ethische en sociale aspecten) te verbinden.

Mortaza is sinds 1 december 2017 actief binnen het Kenniscentrum Creating010.

Mortaza is afgestudeerd in telecommunicatie- en informatietheorie (1995) en gepromoveerd in informatietheorie (1999), beide aan de TU Eindhoven. Na zijn promotie heeft hij gewerkt bij Novay – voorheen het Telematica Instituut – in Enschede (van 1999 – 2011). Hij deed hier toegepast onderzoek op het gebied van ICT- en internettoepassingen. Tussen 2012 en 2015 was hij reeds gastlector Cybersecurity en Privacy bij Kenniscentrum Creating 010 van Hogeschool Rotterdam. Sinds 2013 is Mortaza als wetenschappelijke onderzoeker verbonden aan het Wetenschappelijk Onderzoek- en Documentatiecentrum (WODC) van het Ministerie van Justitie en Veiligheid.

Project(en)

Van Mortaza Shoae Bargh

Publicatie(s)

Van Mortaza Shoae Bargh
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen