Menu English

Internet of Things: netwerk voor kennis, onderzoek, onderwijs en ontwikkeling

Publicatie van Kenniscentrum Creating 010
Abd Ghany,el, Jan Dirk Schagen, M.S. Bargh, G. Haan,de, P. Waart,van, Wim Smit | Conferentiebijdrage | Publicatiedatum: 04 april 2013
We presenteren een samenwerkingsverband tussen de Hogeschool Rotterdam (HR), de Haagse Hogeschool (HHS) en de Hogeschool Leiden (HSL) op het gebied van het Internet of Things (IoT). Enige jaren geleden heeft de Stichting Innovatie Alliantie (SIA) opdracht aan het ICT Innovatie Platform Sensor Netwerken (IIP-SN) verleend voor de uitvoering van een thematische impuls "SensorNetworks". De doelstelling van de thematische impuls SensorNetworks is het bijeenbrengen van hogescholen en de beroepspraktijk om kennis en onderzoek binnen het hbo en de vragen van de beroepspraktijk bij elkaar te brengen. Vanuit het hbo is een team van 10+ instellingen gevormd waarin de hbo-instellingen samenwerken aan onderwijs en onderzoek op het gebied van Intelligente Sensor Netwerken (ISN) en het Internet of Things (IoT).

Auteur(s) - verbonden aan Hogeschool Rotterdam

Betrokken bij deze publicatie
🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen