Menu English

Ik heb familie-omstandigheden

Als er iets aan de hand is bij jou in je familie kan dit je behoorlijk afleiden van je studie. Speelt er iets thuis, zoals een (langdurig) ziek familielid of een overlijden? Misschien kun je in deze periode wat extra hulp gebruiken. Kom langs bij een decaan om te kijken wat je nodig hebt om succesvol je studie te doorlopen. 

Extra ondersteuning

Als er iemand dichtbij in je omgeving ziek is of overlijdt is dat altijd ingrijpend. Als je merkt dat je studie eronder lijdt is het handig om een keer langs te gaan bij een decaan. Naast het bieden van een luisterend oor kan de decaan met je meedenken; misschien heb je wat extra ondersteuning nodig in deze periode. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het versoepelen van deadlines of het versoepelen van de aanwezigheidsplicht. De decaan kan je hierbij helpen.

Luister in deze 2docs podcast naar het verhaal van Weike, die haar moeder verloor op haar 23ste.  

Luister podcast

Zorgtaken?

Zorg je thuis voor iemand en heb je daardoor veel extra verantwoordelijkheden? Kijk op onze pagina Mantelzorg wat de Hogeschool Rotterdam aan ondersteuning biedt.

Heb je vragen? Neem contact op met je studentendecaan of plan een afspraak in.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen