Menu English

Caring Universities: online tools voor mentaal welzijn

Wil je zelf aan de slag met je mentale welzijn? Caring Universities biedt online programma’s om je mentale welzijn te verbeteren. Ze helpen je bijvoorbeeld om je stemming te verbeteren, stress te verminderen of je uitstelgedrag aan te pakken.

Over de programma’s

Je kan de programma’s op je eigen tempo doorlopen op een moment dat jou uitkomt. Na aanmelding voor een programma krijg je een eigen coach die je tijdens de programma’s begeleidt en aanmoedigt. Alle programma’s zijn ontwikkeld door klinisch psychologen en gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek. Gebruik van de programma’s is gratis voor studenten van Hogeschool Rotterdam.

Onderzoek

Aan het begin en het einde van een programma vul je een uitgebreide vragenlijst in over jouw welzijn. De uitkomsten van de vragenlijst worden (anoniem uiteraard) gebruikt voor nader onderzoek naar studentenwelzijn en de effectiviteit van de programma’s. Hiernaast houdt Caring Universities ook jaarlijks een onderzoek onder alle studenten van deelnemende onderwijsinstellingen. Je krijgt hier automatisch bericht over in je studentenmail.

Naar de programma’s  https://platform.caring-universities.com/registration/2/31/nl 

Over Caring Universities

Caring Universities is een internationale samenwerking tussen universiteiten wereldwijd, gericht op het verbeteren van het mentale welzijn van studenten. Voor meer informatie, ga naar: https://caring-universities.com  

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen