Menu English

Startup Academy

Startup Academy voor ondernemers die studeren

Startup Academy is dé community voor studenten die ondernemer zijn of ondernemer willen worden. Als gratis dienst van Hogeschool Rotterdam bieden wij de unieke kans voor studenten om te ondernemen en tegelijkertijd te studeren.

Toon:

Ondernemen en studeren? Het is mogelijk!

Bij de Startup Academy draait het om ondernemerschap en het valideren van jouw ideeën of het ontwikkelen van je startup. Bij ons kun je geen studiepunten verdienen, maar krijg je wel toegang tot een waardevol netwerk van gelijkgestemde studentondernemers, coaches, externe partners, investeerders en professionals uit het bedrijfsleven. 

Wij geloven dat ondernemerschap en studie perfect hand in hand gaan. Daarom helpen onze startup coaches bij het vinden van de juiste balans tussen studeren en ondernemen. Samen met jou en je opleiding onderzoeken we waar de mogelijkheden liggen om jouw eigen onderneming op te starten of te laten groeien tijdens je studie. Zo kun je na goedkeuring van je opleiding bijvoorbeeld stage- of afstuderen binnen je eigen onderneming.

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen