Menu English

Startup Academy

Startup Academy voor ondernemers die studeren

Startup Academy is dé community voor studenten die ondernemer zijn of ondernemer willen worden. Als gratis dienst van Hogeschool Rotterdam bieden wij de unieke kans voor studenten om te ondernemen en tegelijkertijd te studeren.

Toon:

Ondernemerscoaching

Voor alle studenten met een eigen onderneming of een bedrijfsidee 
Ben jij een student met een eigen onderneming of een briljant bedrijfsidee? Wil je graag jouw startup naar een hoger niveau tillen? Dan ben je bij onze startup coaches aan het juiste adres. Onze coaches hebben jarenlange ervaring met ondernemerschap en weten wat er nodig is om jouw idee om te zetten in een succesvolle onderneming. Of je nu net begint of al wat verder gevorderd bent, wij kunnen je helpen bij het onderzoeken of jouw bedrijfsidee levensvatbaar is en hoe je jouw startup verder kunt laten groeien. Met de service ondernemerscoaching ben jij verzekerd van een vliegende start voor jouw onderneming!

Stage of afstuderen bij je eigen onderneming 

Voor derde- en vierdejaarsstudenten met een eigen onderneming
Droom jij ervan om af te studeren of stage te lopen bij je eigen bedrijf? Als je studeert aan Hogeschool Rotterdam én een eigen bedrijf hebt, dan kan Startup Academy jou misschien helpen om deze ondernemersdroom uit te laten komen. Aan welke voorwaarden je moet voldoen om een aanvraag in te kunnen dienen om stage te lopen af te studeren bij je eigen bedrijf
hebben we in de volgende factsheets voor je op een rij gezet: factsheet afstuderen en factsheet stage

 

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen