Menu English

Economische deeltijdopleidingen

Hogeschool Rotterdam Business School | Career Academy

Wil je meer zichtbaar zijn op je werk? Wil je je organisatie verder helpen? Wil je de kwaliteit van je werkzaamheden verbeteren? Wil je je hbo-diploma in business halen? Kom dan in deeltijd studeren bij Career Academy van Hogeschool Rotterdam Business School.

Voordelen

Kennis en vaardigheden direct toepasbaar

Ons onderwijs is gebaseerd op beroepsvraagstukken en stelt je in staat direct je kennis en vaardigheden toe te passen op je werkplek. Hiermee ontwikkel je ook je ondernemende houding en word je meer zichtbaar in je organisatie. 

Eigen invloed op studie

Wat je aan het einde van een cursus geleerd moet hebben, staat vast (leeruitkomst). Hoe je je opdrachten invult, bepaal je zelf in overleg met je werkgever en docent. Het belangrijkste is dat je praktijkproblemen oplost die voor jou en je werkgever relevant zijn.

In de bijlage vind je de leeruitkomsten van de Career Academy per opleiding vermeld

Feedback tijdens contacturen

In de contacturen leer je samen met je medestudenten en docenten van het zoeken naar antwoorden op de vragen die in een cursus centraal staan. Ook leer je veel van de feedback van docenten en medestudenten op jouw werkzaamheden.

Nauwe samenwerking met beroepspraktijk

Je krijgt les van hoogopgeleide, bekwame docenten die nauw zijn aangesloten bij de beroepspraktijk en je daar goed in kunnen begeleiden. Ook werken we samen met organisaties in de beroepspraktijk aan het verdiepen van de leervragen.

Economische deeltijdopleidingen

Kies hieronder je opleiding en lees alle informatie over de opleiding, je werkplek, de lestijden, locatie, financiële zaken en faciliteiten.

Bekijk het complete overzicht van de deeltijdopleidingen van Hogeschool Rotterdam.

Voorlichtingsactiviteiten

Kies je moment en meld je aan

Contact

Voor vragen over de deeltijdopleidingen kun je terecht bij afdeling Studievoorlichting.

Maak kennis met de docenten

Wie geven er les?

Het docententeam van de CareerAcademy bestaat uit enthousiaste en kundige docenten met uiteenlopende ervaring en expertise in onderwijs en praktijkonderzoek.

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen