Menu Zoeken English

Hogeschool Rotterdam Business School

Let’s change the face of business

Hoe het bedrijfsleven er over 10 jaar uitziet? Dat weet niemand. Eén ding is zeker: het zal totaal anders zijn dan vandaag. Digitaler, internationaler, duurzamer... Wat organisaties vooral van je vragen, is dat je kunt omgaan met al deze veranderingen. Dat je in staat bent om nieuwe ontwikkelingen naar je hand te zetten. Dat is precies wat je leert bij Hogeschool Rotterdam Business School.

Toon:

Samen sta je sterker - Samen impact maken en waarde toevoegen, dat is waar het om gaat. We gaan samen aan de slag met de talentontwikkeling van de studenten, de maatschappij, het bedrijfsleven, de Rotterdamse en internationale economie.

Onze studenten - De experts uit onze bedrijfskundige, financiële en commerciële opleidingen kijken met hun kennis van vandaag over grenzen heen en staan te popelen om een bijdrage te leveren aan de vraagstukken van de toekomst. 

Op welke manier wilt u samenwerken?

Maak kennis met onze studenten & projecten

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen