Menu English

Rotterdam Business School

Let’s change the face of business

Rotterdam Business School hecht waarde aan nieuw economisch denken, om bij te dragen aan een toekomstbestendige wereld. Wij leiden studenten op als changemakers die impact maken in de huidige economie, met het oog op de toekomst. Hoe kan jij meedraaien in de economie van vandaag en inspireer je tot de verandering van morgen? Dat is precies wat je leert bij de Rotterdam Business School.

Toon:

Het bedrijfsleven en het onderwijs groeien steeds meer naar elkaar toe. Samenwerkingen zorgen voor nieuwe, innovatieve perspectieven en antwoorden. Wilt u weten hoe u een samenwerking met de Business School of onze studenten kan aangaan? Klik dan op één van de onderstaande tegels.

Heeft u het antwoord op uw vraag niet kunnen vinden? Of wilt u meer weten? Stuur dan een mail naar RBS-Connect@hr.nl of neem telefonisch contact op 010-7946018

Samen sta je sterker - Samen impact maken en waarde toevoegen, dat is waar het om gaat. We gaan samen aan de slag met de talentontwikkeling van de studenten, de maatschappij, het bedrijfsleven, de Rotterdamse en internationale economie.

Onze studenten - De experts uit onze bedrijfskundige, financiële en commerciële opleidingen kijken met hun kennis van vandaag over grenzen heen en staan te popelen om een bijdrage te leveren aan de vraagstukken van de toekomst. 

Op welke manier wilt u samenwerken?

Vanuit het MKB is een samenwerking met Hogeschool Rotterdam zeker mogelijk. Studenten brengen nieuwe inzichten en innovatie mee uit het onderwijs om zo aan de slag te gaan met echte projecten uit het werkveld. Een voordeel voor beiden partijen! In deze vlog vertelt onze directeur Fred Feuerstake, student Esma en docent Mirella hoe de samenwerking er aan toe gaat.

RBS-Connect: team Externe Betrekingen

Dit team zorgt als linking pin voor verbinding tussen de praktijk en het onderwijs en koppelt externe en interne partijen d.m.v. netwerkmarkten, andere beroepsinhoudelijke activiteiten en externe projecten.

Vragen of meer weten? Stuur dan een mail naar RBS-Connect@hr.nl of neem telefonisch contact op 010-7946018

RBS-Accountmanagement Externe Betrekkingen:

Een uitdagende veelzijdige (multidisciplinaire) praktijkvraag voor studenten van onze economische opleidingen? Een complex vraagstuk op het gebied van betekeniseconomie, circulaire economie, digitale economie? Bijdragen aan ontwikkeling en innovatie van het onderwijs?

Neem dan contact op met Gaytri Somai (Accountmanager Business School): s.g.somai@hr.nl

Praktijklink

Praktijklink is een webapplicatie waar bedrijven hun aanbod met stage en/of afstudeerplaatsen kunnen aanbieden aan HRBS-studenten. Het platform is helaas niet geschikt voor het plaatsen van vaste-, bij- en/of vakantiebanen en traineeships.

Voor vragen hierover kunt u een mail sturen naar RBS-Praktijklink@hr.nl

Maak kennis met onze studenten & projecten

🍪

Welkom!
Wij maken gebruik van functionele en analytische cookies voor de werking van de website en het verbeteren van jouw gebruikerservaring. Wil je meer weten? Lees dan ook ons cookiebeleid.

Instellen